Skocz do zawartości

LaikIke1/Młodzik - Milczmen Screamdustry

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, temat o najbardziej oczekiwanej płycie dekady musi się pojawić.

Promomix:

[media='']

[/media]

Oficjalna premiera jutro, ale dzisiaj na kanale Stay True ma pojawić się odsłuch. Czego oczekuję po płycie? Totalnego rozp.ierdolu, podwójnych i potrójnych, trudnych tekstów, rozkmin i soczystych bitów od Młodzika.

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 922
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wierzę, że to wychodzi w końcu. taki polski detox.

Opublikowano

NIKT W POLSCE JAK LAIK.

Folwark to mistrzostwo, więc mimo, że od dawna znany to jeden kosior na albumie zapewniony. Szczególnie po przedpremierowej recenzji na Popkillerze po zdaniu "Otóż jest to rozwinięcie stylu i brzmienia doskonale nam znanego z „Bybzi Bybzi”." tym bardziej czekam, bo to świetna EPka jest, a Aniatomia to dla mnie jeden z najlepszych kawałków o miłości w PL rap grze. Liczyłem co prawda, że już wczoraj płytka dojdzie do kogoś i pojawi się na necie, ale dzisiejszy dzień to też dobra opcja.

Mieliśmy ten flow o który dziś tak trudno <3

Edytowane przez Robak

Opublikowano

czekam z (pipi)em w łapie

NIKT W POLSCE JAK LAIK

Opublikowano

JEST ODSŁUCH!

Opublikowano

jak cała płyta taka nudna jak pierwsza to ja podziękuje

Opublikowano

Lulaj syneczku mój <3

Jest dobrze, chociaż jakoś mega zajarany nie jestem. Pewnie im więcej odsłuchów tym będzie lepiej.

Opublikowano

423353_330336517004309_100000838891865_822372_869275009_n.jpg

A ja już mam, he he he :)

Opublikowano

ta plyta jest tak slabo nagrana czy to wina ujowego ripa (320 jakosc i ponad 100mg wagi)?

Opublikowano

Nie wiem o czym mówisz.

Opublikowano

mowie o tych bitach ktorych nie idzie sluchac na sluchawkach bo brzmia tak zalosnie, ze rzygac sie chce

albo ktot uposledzony ripowal to z plyty albo ktos uposledzony nagral tak w studio

Opublikowano

Przecież mastering na tej płycie jest bardzo dobry. Może coś nie tak jest z Twoimi słuchawkami.

Opublikowano

Podbijam Roziego, Puzzel naprawdę odwalił tutaj dobrą robotę, może zassałeś ripa z YT ale tam i tak było spoko.. Odnośnie płyty to Laik pokazał reszcie, gdzie ich miejsce, może i jestem psychofanem ale na chwilę obecną nie widzę kogoś lepszego w PL od niego, z wywiadu też wychodzi na spoko typa więc propsy x2

Opublikowano

to jak macie oryginal to moze zrzucicie do flaca a potem latwy upload na http://www.mediafire.com/?

dam plusa