Opublikowano 26 lutego 201213 l Proponuję stworzyć listę gier, które są możliwe do uruchomienia na PS3 niezależnie od Vity. Myślę, że może to być pomocne przy poszukiwaniach gier przez osoby nie posiadające nowej przenośnej konsoli, a szukających nowych tytułów na Czarnule. (Będę w pierwszym poscie aktualizował listę o tytuły podawane przez Was. Może podkleić temat?) Gry na PS3 i PS VITA: MotorStorm RC
Opublikowano 26 lutego 201213 l Rayman Origins Coming soon Oddworld: Munch's Oddysee Oddworld: Stranger's Wrath
Opublikowano 27 lutego 201213 l Top Darts jeden zakup 2 komplety pucharków. Może nie do końca tak jak chciałeś ale możliwe granie na obu. Bardzo solidna gra dla miłośników, z masą trybów Edytowane 27 lutego 201213 l przez sentryandy
Opublikowano 27 lutego 201213 l hustle kings - ciekawy billard, za 1 cene dostępny na obu sprzetach, kupilem go z rok temu, i teraz w zakładce PSV pojawia mi sie jako darmowy (narazie i tak nie mam psv)
Opublikowano 27 lutego 201213 l Rayman Origins Z tego co wiem to jest promocja dla usa i konczy sie dzis.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Rayman Origins Z tego co wiem to jest promocja dla usa i konczy sie dzis. Ale osoba posiadająca,np.tylko Vitę,może bez problemu kupić swój egzemplarz w sklepie Skąd to info o stranger's wrath? Na razie co prawda wersja na Vitę została wycofana ,ale są pogłoski o tym,że pojawi się w drugim kwartale ,co jest bardzo prawdopodobne.
Opublikowano 6 marca 201312 l Oddworld: Stranger's Wrath (ver. 4 Vita) od jakiegoś czasu jest już dostępny w ps store. Czy ktoś miał już okazję sprawdzić czy wersja dla ps3 jest kompatybilna z ps vita?
Opublikowano 7 marca 201312 l Chyba jeszcze nie było więc -> All Stars Battle Royale - Cross Buy (jeśli kupimy wersję cyfrową to mamy jedną na PS3 i Vitę)
Opublikowano 8 marca 201312 l Wracając do Oddworld: Stranger's Wrath - to niezła popelina. Kupując wersję przez pss na psv widnieje klarowna informacja, z której wynika iż tytuł dedykowany jest zarówno ps3 jak i psv. Wersja, która dostępna była kilka miesięcy temu w ps plus nie ma już tej opcji;/