Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jest nowy update do Skype.

Czy można rozmawiac przez skajpa poprzez 3G?

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 43,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie zawsze wszystko w NEAR działało poprawnie, zarówno wyszukiwanie ludzi w okolicy, jak i udostępnianie/pobieranie tych pierdół i dodatków co ludzie mogą udostępniać innym. Może wyłącz i włącz GPS, przeresetuj konsolę itp?

Opublikowano

Świąteczne siema:-) nie byłem pewien gdzie podpiąć pytanie, ale chyba nie wybrałem najgorzej. Ogólnie coraz lepiej sobie radzę w świecie PS VITA - to już moje jedyne okno na świat gier. Dostałem w świątecznym prezencie abonament PS+, a że okres świąteczny to nie jestem jakby sprzężony z moją Vitą w dodatku poza domem przebywam. Czy po nowym roku będzie jeszcze szansa bym z darmowej opcji na PS+ wyszarpnął jeszcze Uncharted, Gravity Rush i Mortala? I czy jest jeszcze coś plusowego, darmowego godnego naprawdę polecenia, nie gram wiele, ale jeśli jest coś wartego pogrania to chętnie spróbuję? Wesołej reszty, choć niewielkiej, czasu świątecznego.

Opublikowano

Mortal do 9 stycznia, reszta powinna byc dostepna.