Opublikowano 18 marca 201213 l 16tego marca 2012 miała premierę nowa gierka lotnicza w klimacie II wojny od Gaijin Entertainment twórców IŁ-2 na konsolki. Gra oferuje przeszło 100 samolotów armii USA, Japonii, Niemiec i Włoch, GB, ZSRR z różnych okresów wojny, daje również możliwość wizualnego tuningu pod kątem multiplayera. Wydawca Konami
Opublikowano 18 marca 201213 l hmmm brzmi całkiem zachęcająco, nie jestem wielkim fanem symulatorów lotu ale lubie czasem polatac starymi samolotami, grałem kiedys w demo tego typu gry na ps3 i podobalo mi sie mega trudne sterowanie ustawione na realistic raczej 200zł to bym nie wydal, ale jak potanieje to musze mieć ją w pamięci :>
Opublikowano 18 marca 201213 l Mi w Ił-2 brakowało pełnego mapowania przycisków i kompatybilności z wolantami (tylko wybrane modele joysticków były w pełni obsługiwane). Podłączyłem logitecha attack 3 i grało się ok ale brak customizacji przycisków uniemożliwiał dłuższą sensowna grę. Jeśli tutaj poprawią kompatybilność z joystickami lotniczymi to biorę bo co jak co ale twórcy IŁa znają się na swojej robocie. Ps. Oglądnąłem cały filmik, gra obsłuży każdy joystick i pozwoli na dowolne przypisanie przycisków, huuuurrrraaaa. Kurna, biorę na bank! Edytowane 18 marca 201213 l przez Łebi
Opublikowano 18 marca 201213 l w sklepie obok mnie gierka ma już na starcie niezłą cene http://gaames.pl/product.php?id_product=4921 ale chyba jeszcze troche poczekam, pewnie szybko stanieje , chociaz jak tak ogladam ten trailer to kusi bardzo
Opublikowano 18 marca 201213 l Autor mieszkam w UK nówka nie kosztowała tyle co inne giery dałem 3o funtówczyli około 150-160 PLN, Tak gra ma pełne mapowanie przycisków i jest tyle opcji że na padzie nie wystarczy przycisków.
Opublikowano 20 marca 201213 l Demko bedzie dzis/jutro juz jest do pobrania na psn Usa. Edytowane 20 marca 201213 l przez zaq123456
Opublikowano 21 marca 201213 l Gra fajna,jedyne co to jezeli ktos chce latac na poziomie symulacja to niech lepiej kupi joystick.
Opublikowano 22 marca 201213 l Autor Ktoś może pograł więcej w demko ?? Warto się tą grą zainteresować ?? Jeżeli miałeś Ił-2 to zdecydowanie tak. Jest to bodajże pierwsza taka gra na konsole stawiająca na symulacje. Są 3 tryby rozgrywki: -arcade widoki zza samolotu, 1-osobowy i z kokpitu, zaznaczanie celów, widoczne na ekranie odczyty przyrządów, uproszczony model lotu -realistic wszystko jak powyżej z różnicą w modelu lotu (dopiero za dwudziestym razem udało mi się wylądować na lotniskowcu -symulation brak lokowania na celu, widok z kokpitu, odczyty tylko z przyrządów, totalna masakra Oprawa graficzna nie pozostawia wiele do życzenia, jest poprostu świetnie (woda i efekty świetlne poezja), dźwięk ryków silników i kanonada również rządzi. Ja jeszcze nie widziałem na konsole tak ładnie wyglądającej tego typu gry. średnia ocen na portalach to 8/10 i wacha się między 7 a 9 Edytowane 22 marca 201213 l przez CrazyDaro
Opublikowano 22 marca 201213 l Dodam, że tryb "arcade" jest jeszcze prostszy niż w il-2. Czytałem, że dziwnie zorganizowane jest odblokowywanie samolotów w multku, chłopaki bardzo wzorują się na World of Tanks - są drzewka zakupu samolotów, za respawn w trakcie walki płaci się expem itp., ale podobno nie przeszkadza i gra się fajnie. Ja właśnie na szybko kończę kampanię w il-2, potem kupuję BoS. Potwierdzam również - wizualnie bardzo duży krok do przodu w stosunku do poprzednika. Cieszy mnie również kampania, że kampania fabularna jest dla obu stron konfliktu na Pacyfiku (a jak ktoś się chce bardziej wkręcić w temat to polecam książkę Saburo Sakai "Samuraj")
Opublikowano 23 marca 201213 l Autor jeśli ktoś ma Birds... proszę napisać do mnie wiadomość a potem dodać możliwe że mam full list. Jestem dopiero po weekendzie Edytowane 23 marca 201213 l przez CrazyDaro
Opublikowano 11 lutego 201411 l Cześć, od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie chęć pogrania na joysticku - mógłby ktoś coś mi polecić?