Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Eurogamer dał 4/10 xD jest crap, nie sądziłem że aż taki. Wystarczyło przeczytać, że robią to jakieś no-name'y z zachodu i już można się było spodziewać mega crapa.
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Eurogamer dał 4/10 xD jest crap, nie sądziłem że aż taki. Wystarczyło przeczytać, że robią to jakieś no-name'y z zachodu i już można się było spodziewać mega crapa. Hmm nie takie no-nejmy przecież zrobili Legendary i Turning Point xD Czytałem kilka opinii w necie i ponoć nie taki crap, bardziej pod średniaka podchodzi i po prostu capcom nieposmarowało
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Ta gre tez zamowilem. Dla mnie upadek seria zaliczyla przy drugiej czesci kiedy to olala klasyczny single player. Kampania dla pojedynczego gracza byla do dupy bo gra byla robiona pod multi. W tym kontekscie czesc trzecia z normalnym singlem juz ma przewage nad dwojeczka. Szkoda, ze nie bedzie takich mechow jak dawniej tylko ten jeden olbrzymi ale poza tym nie czuje tu krapa.
Opublikowano 11 października 201311 l lost planet 3 skonczone. ladne lokacje i koncowka fajnie poprowadzona ale poza tym fan pierwszej czesci serii powinien omijac ta gre szerokim lukiem. strzelanie nie jest juz tak przyjemne, teraz to rutynowa wyrzynka bez polotu i frajdy. motyw robotow odksztalcony tak, ze nie ma nic wspolnego z tym co bylo w dwoch poprzednich czesciach. gra momentami celuje bardziej w klimat horrorku ale tez nieudolnie i widac, ze ten aspekt wzorowany jest na dead space. ciesze sie, ze moge teraz zagrac w cos innego. ocena 3/ 5
Opublikowano 12 marca 201411 l Crap? Nie. Średniak? Tak. Lost Planet 3 można potraktować jako uboższą wersję Dead Space. Autorzy chcieli nas trochę postraszyć, ale chyba nie do końca im to wyszło (chociaż przy DS'ie też nie podrywałem się z krzesła). Sporo czasu spędza się w platformie (mechu) i można ją upgrade'owac, tak samo jak i bronie naszego bohatera. Do zbierania są logi audio i tekstowe, które nie wnoszą jednak wiele nowego. Trochę skryptów, sporo strzelania, trochę łażenia i rozmawiania z npc'ami. Grając miałem wrażenie, że niektóre kwestie dałoby się rozwiązać znacznie lepiej. Na liczniku mam ok. 12h i strzelam, że to jakieś 75% gry. Zabieram się więc za końcówkę i mam nadzieję, że faktycznie dobrze zrobi, tak jak napisał kolega powyżej. Ocena taka sama 3/5.