May 11, 201214 yr Witam, szukam sluchawek do 400zl dla mixamp-a 5.8 firmy astro http://www.astrogami...mp-58-bundle-uk Wazne, aby byly wygodne i nie uwieraly po kilku godzinach gry z z dobrym nie przesterowanym basem. Budowa: Zamkniete albo polotwarte Konstrukcja: Circumaurals Zastosowanie: W domu, przede wszystkim do gier, czasami do muzyki. Zastanawiam sie nad: Shure SRH 440 Sony MDR-ZX700 Sennheiser HD 449 albo w ostatecznosci Astro A40 HEADSET Z gory dzieki za pomoc.
May 16, 201214 yr Shure odrzuć. Słuchawki bas mają ładny, ale nie ma go tak wiele, są raczej chłodne, detaliczne. No i nie wiem, czy ten MixAmp je pociągnie, ale to raczej dlatego, że nie miałem z nim kontaktu. Możesz popytać o jakieś Audio-Technica na bardziej specjalistycznym forum - podobno niektóre modele są naprawdę fajne do grania, ale nie pamiętam już które...
May 17, 201214 yr Author juz od jakiegos czasu rozgladam sie za sluchawkami, od tygodnia intensywnie. bylem juz w kilku sklepach w okolicy ale nie mieli tego co szukam, jutro jade do MM zobaczyc co tam maja. na moja liste wskoczyly jeszcze sennheiser hd 380 pro i audio technica atm m40fs,