Kre3k 581 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Jakby ktoś nie skojarzył to jutro pokażą nowy numer Gam Informera. Poza tym: Czyli gra nie będzie robiona jedynie przez Techland. Jak myślicie, sandboxa zrobią? Quote
MBeniek 3260 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Kontynuacje tej crapiastej gry potrafią zrobić, ale już kolejną grę z serii Prince of Persia to już nie... Quote
Kre3k 581 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Jedynka i dwójka to bardzo dobre tytuły, jedynie Cartel to crap. Poza tym nad grą tak jak napisałem wyżej nie będzie pracować sam Techland. Quote
Karas 433 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Jedynka i dwójka to bardzo dobre tytuły, jedynie Cartel to crap. Poza tym nad grą tak jak napisałem wyżej nie będzie pracować sam Techland. Jedynak była średnia (przez te kiepskie etapy Billy’ego) , dwójka dobra a trojkę lepiej przemilczeć dla tego do czwórki podchodzę z dużym dystansem. Quote
Voytec 2761 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) Call of Juarez Gunslinger Announced ]Ubisoft has announced Call of Juarez: Gunslinger. Set to hit Xbox Live Arcade, PlayStation Network and PC in early 2013, Gunslinger “is a real homage to the Wild West tales” that lets players “live the epic and violent journey of a ruthless bounty hunter onto the trail of the West’s most notorious outlaws.” Like previous entries in the franchise, Gunslinger is being developed by Techland.[/size] http://uk.ign.com/ar...inger-announced Edited September 6, 2012 by Voytec Quote
MBeniek 3260 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Choć trzeba przyznać, że gra prezentuje się niczego sobie (tym bardziej jak na gierkę z cyfrowej dystrybucji). Quote
Andreal 2124 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Pierwszy Crysis też ukazał się na konsolach tylko cyfrowo, a sprzedał się dość dobrze. Jeżeli cena nie będzie specjalnie zawyżona sporo osób się skusi. No i dla wydawcy odpadają dodatkowe koszta związane z tłoczeniem płyt itd. Quote
Kre3k 581 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 (pipi)a, xbl i psn? I to ma być na okładce GI? Jest nadzieja na GTA V jednak. Quote
Voytec 2761 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Gdyby to mialo trafic na okladke GI to okladka ta by byla zapowiedzia. Quote
MBeniek 3260 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (pipi)a, xbl i psn? I to ma być na okładce GI? Jest nadzieja na GTA V jednak. Skąd masz to info o okładce GI (że tam będzie CoJ)?? Bo o ile pamiętam to GI jeszcze nigdy nie miał na okładce gierki z PSN/XBLA, więc dziwne byłoby jakby zrobił teraz wyjątek dla Techlandu. I na okładkę GI bardziej obstawiam nowego Metal Gear'a . Quote
Kre3k 581 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Nie mam info, po prostu analogicznie myślałem, że skoro gra ma być dzisiaj zapowiedziana, to chodzi zapewne o okładkę GI. W sumie szczęście w nieszczęściu. Quote
madafakaz 2 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 właśnie ukończyłem Gunslinger więc coś napiszę, może ktoś jeszcze pamięta o tym tytule cell shadingowa grafika daje radę, gra wygląda bardzo ładnie . otoczenie niestety jest dość monotonne i mimo sporej ilości detali sprawia wrażenie robionego na zasadzie "kopiuj, wklej". gameplay prosty i przyjemny, chociaż mało zróżnicowany. feeling podczas strzelania odpowiedni , szkoda tylko , że nie ma za bardzo z czego strzelać. trzy rodzaje rewolwerów (które różnią się tylko wyglądem) , dwie strzelby i dwa shotguny + dynamit. wyraźnie brakuje jakiegoś urozmaicenia jak chociażby noże do rzucania czy coś z lunetą. największy plus to fabuła, a raczej sposób jej prowadzenia. dużo autentycznych postaci z epoki i nawiązań do znanych westernów. grę przechodzi się w ok 6-7 h na normalu. Quote
Guest suteq Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Zabiłem braci Dalton Daleko jeszcze do końca? Bo gra robi się z deka monotonna, ale z drugiej strony fajnie się sztrzela. Quote
madafakaz 2 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 zostało Ci jeszcze pięć leveli do przejścia. Quote
Recommended Posts