Opublikowano 14 września 201212 l Ogólnie GG mam rozmazane zawsze, a Steam tylko ten podczas gry (menu pod shift + tab), czcionki są przez to nie wyraźne i ledwo co czytelne. Podejrzewam że to przez sterowniki karty graficznej, ale grzebie w ustawieniach i nic się nie poprawia. Pomoże ktoś? Polecą plusy. Mam Radeona jak coś. Edytowane 14 września 201212 l przez Fenikz
Opublikowano 16 września 201212 l Autor ok, już naprawiłem, po prostu wyłączyłem CCC w startowych programach.
Opublikowano 16 września 201212 l Odpowiada za to opcja MipMap w CCC - jest ustawiona pewnie na low albo medium i dlatego czcionki są niewyrazne.
Opublikowano 17 września 201212 l Catalyst Control Center czyli menu ustawień sterownika karty graficznej ATI/AMD.
Opublikowano 17 września 201212 l Autor Odpowiada za to opcja MipMap w CCC - jest ustawiona pewnie na low albo medium i dlatego czcionki są niewyrazne. ok, teraz już będę wiedział, dzięki za info. plusik poszedł oczywiście.
Opublikowano 17 września 201212 l Catalyst Control Center czyli menu ustawień sterownika karty graficznej ATI/AMD. Danke