Fenikz 89 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Ogólnie GG mam rozmazane zawsze, a Steam tylko ten podczas gry (menu pod shift + tab), czcionki są przez to nie wyraźne i ledwo co czytelne. Podejrzewam że to przez sterowniki karty graficznej, ale grzebie w ustawieniach i nic się nie poprawia. Pomoże ktoś? Polecą plusy. Mam Radeona jak coś. Edytowane 14 Września 2012 przez Fenikz Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 ok, już naprawiłem, po prostu wyłączyłem CCC w startowych programach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Odpowiada za to opcja MipMap w CCC - jest ustawiona pewnie na low albo medium i dlatego czcionki są niewyrazne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Co to to całe CCC? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Catalyst Control Center czyli menu ustawień sterownika karty graficznej ATI/AMD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Odpowiada za to opcja MipMap w CCC - jest ustawiona pewnie na low albo medium i dlatego czcionki są niewyrazne. ok, teraz już będę wiedział, dzięki za info. plusik poszedł oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Catalyst Control Center czyli menu ustawień sterownika karty graficznej ATI/AMD. Danke Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi