Figaro 8203 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 (edited) Czy te 3 osoby na forum, które są fanami serii, mają już mokro w gatkach? Wyjdzie gdzieś w okolicach premiery Wii U. Idealna gra dla hardkorowców. Wersje na PS3/X360 nie są planowane. Edited September 14, 2012 by Figaro Quote Link to comment
kypq 718 Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Wyjdzie gdzieś w okolicach premiery Wii U. Idealna gra dla hardkorowców. Wersje na PS3/X360 nie są planowane. http://www.gamecity.ne.jp/sangokushi/12cn/ Wyjdzie 13 grudnia. Wersja PS3 tego samego dnia. Na PC jest od pewnego czasu. Quote Link to comment
Figaro 8203 Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 Przepraszam. Quote Link to comment
Paliodor 1761 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Wygląda bardzo fajnie, a to że wyszła na pc to nie wiedziałem. Trzeba będzie się tym zainteresować o ile istnieje wersja zrozumiała dla przeciętnego śmiertelnika Ale sam fakt ukazania się tej gry na WiiU to na plus. Przynajmniej jakieś urozmaicenie gatunkowe widzę, że będzie. Quote Link to comment
kypq 718 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Wygląda bardzo fajnie, a to że wyszła na pc to nie wiedziałem. Trzeba będzie się tym zainteresować o ile istnieje wersja zrozumiała dla przeciętnego śmiertelnika Ale sam fakt ukazania się tej gry na WiiU to na plus. Przynajmniej jakieś urozmaicenie gatunkowe widzę, że będzie. Poprzednia część wyszła po angielsku - niestety bez PUKU(Power upgrade kit) ale i tak polecam - strategia w której bardzo liczy się dyplomacja. W dystrybucji cyfrowej można ja znaleźć(http://www.gamersgate.com/DD-ROTTKXI/romance-of-the-three-kingdoms-xi). Ekran dodatkowy może się świetnie tutaj sprawdzić. Quote Link to comment
morciba 14 Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Fanem serii nie jestem, ale mam nadzieję, że wyjdzie w Europie. I liczę na więcej gier strategicznych - padlet na pewno będzie wygodniejszy od zwykłego pada. Quote Link to comment
P-chan 195 Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Ja też nigdy nie miałem okazji zagrać w ten tytuł, czego do dziś żałuje. Więc mam cichą nadzieje, że wyjdzie w Europie, i będę mógł się zapoznać z tytułem, który od dawna mnie interesował... Quote Link to comment
Recommended Posts