Drantzell 45 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tommi: Pewnie (pipi)owego. W innym temacie wrzucilem gameplay (15 min) w jakich warunkach mi sie zdarza grac. Na codzien jest oczywiscie lepiej i takie dropy, skoki zaliczam tylko jak lece jetem. Zastanawiam sie czy sie nie laczyc kablem, a nie wifi. Dla mnie zaznaczanie celi i granie zeby wygrac runde to podstawa. Pewnie jakbym gral w 100% na staty to by mi gra obrzydla. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 bo miał uszkodzoną rękę i ograniczone ruchy tja, pamiętam to trochę inaczej;) Gracie dziś w nocy chłopaki? Jako adwokat muszę trzymać sie oficjalnego stanowiska, gdybym był reporterem nie nazwałbym swego pracodawcy kozbinio lecz gipsy king wiadomo;p Ja będę, w ogóle to bym zagrał znów w bombę 5vs5, trybie w którym rodzą się legendy ;] oooo, super. Mała bomba jest za(pipi)ista. Może gipsy king się pojawi. Będę po 22 jak rodzinka zakotwiczy w wyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zjawie się na parę rund mimo zmęczenia życiem czego i tak nie zauważycie bo ukryje się w czołgu. Ostatnio odkryłem jaki to jest FUN dzięki czemu wreszcie odblokowałem komplet wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Chetnie zobacze te wszystkie skille na stabilniejszych serwerach, bo to co się dzieje teraz wola o pomstę do nieba. Tak czy inaczej, ja dzisiaj sie pisze na nocne granie Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Carolek masz awans bycz! W ramach awansu masz plusika Gipsik zdjęli w sylwestra, niestety narazie jest kiepsko - z pięciu ruszają się tylko trzy palce, dwa to są tylko takie makiety. Termin rehabilitacji za 8 tygodni taka sytuacja. po wczorajszej nocce do 04.20 nie wiem czy dzisiaj dam radę... oczy się same zamykają BTW wiadomo coś kiedy mają być prywatne serwery? Będziemy robić zrzutę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 BTW wiadomo coś kiedy mają być prywatne serwery? Kozbinio odpowiem ci w stylu Dice Stay tuned for more info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Pozawracam wam dupę bo szukam i nie znajduje.... W bf4 gram sam bo nikt ze znajomych nie ogarnia pada w fps-ach wiec szukam ludzi do grania..... Dajcie namiary na jakies serwery na ps4 z wami ewentualnie dodajcie mnie do listy znajomych bo krew mnie zalewa jak gram z nieznajomymi z innych krajów którzy nawet w unicestwieniu nie wiedzą co zrobić z bombą Nie jestem zły w bf, gram zadaniowo nie dla killi i mam trochę lat na karku wiec nie jestem dupą wołową która psuje zabawę. Psn nick: styku Jeśli się da, możecie mnie sprawdzić na battlelogu, korzystam z wersji na tablet wiec nie podam wam linka.... Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Styku Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Dla Kabotusia: http://www.youtube.com/watch?v=7o4p0jR4Pp4 Kabotyn Dałnej Dżunior w popisowej roli Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Łebi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ej (pipi)a za pamięci: www.purchawa.pl - portal nagich teściowych albo niekoniecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Będziemy robić zrzutę? ja na bank tak dziś w nocy narodziła się nowa nadzieja dla kraju. Nowa siła, nowa partia!!!!!!!!!! www.purchawa.pl odpowiedź na standardową kolację wigilijną Styku niekoniecznie jesteś gotowy na to co usłyszysz w słuchawce Edytowane 5 Stycznia 2014 przez hellspawn81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 To jest ten David Clooney! chociaż niekoniecznie... http://www.linkedin.com/pub/dir/David/Clooney Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Dobrze czułem w moczu z tymi trzema gwiazdkami dla fejmasa. Wyszło mi, że przez nockę wpadło 349kili 0_o chociaż niekoniecznie... Jestem wypruty jak David Cloney po tym jak zabijał kozy. Idę spać. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Karol FEJMASA kurna !!!! Edytowane 5 Stycznia 2014 przez hellspawn81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Już się poprawiam. Oczywiście, że chodziło o Fejmasa, brata Usasa. Usasa Husseina Bolta. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Będziemy robić zrzutę? ja na bank tak ja prawdopodobnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Będziemy robić zrzutę? ja na bank tak ja prawdopodobnie nie. a ja niekoniecznie Szef latajacych joginów Potrafi latać, jest to chyba potwierdzone lecz niekoniecznie... Tutaj macie o tym jak Lynch, też David, sypie groszem na wizje brodacza: http://www.noircafe.pl/czy-david-lynch-naprawde-wierzy-ze-latajacy-jogini-zmienia-berlin-w-raj/ http://wyborcza.pl/1,76842,7880347,David_Lynch_i_latajacy_jogini.html Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Kirk Lazarus, wzorowany na postaci Kabotyna, ten to się nigdy nie kampił w bojówki: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SwkCXz_Kohs#t=390 Ps. Zakładajmy ten związek wyznaniowy i czym prędzej zapanujmy nad światem, nie ma innego wyjścia, na bank zrealizujemy nasze magalomańskie wizje! Choć im dłużej slucham swych 15 min zrzutów z pola bitwy tym bardziej podejrzewam, że niekoniecznie... Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 kur.va to o czym bylo rozprawianewczoraj na czacie przeroslo nawet mnie...purchawa/ latajacy jogin (co to (pipi)a jest!! dowiedzialem sie majac 32lata na karku) / niekoniecznie i historia davida zlinczowanego lincza... jak ja sie ciesze ze juz nie cpie! ps. kaczor 2 karne kutasy ze sobie poszedl zanim z nim zdarzylem pogadac. kozbinio 1 karny kutas bo milczal jak grob, gesior pop karnego kutasa bo chocia milczal to dal sobie medalionik zdjac. nogus tez milczal ale to dlatego ze cos tam bylo niekoniecznie tak z ksywka;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja myślałem, że już nic nie przebije nocki z bombą, ale to co się (pipi)a wczoraj działo na party server to jest nie do opisania. Gdyby nie to, że musiałem siedzieć cicho i dławić się śmiechem to przy dobrych wiatrach i paru browarach zkampił bym się w bojówki . Gwiazdą wieczoru bez sprzecznie został Łebi, który jak widzę jeszcze o 6 rano produkował posty. Matka wie, że ćpiesz? O 2 w nocy wpadł jeszcze Danielski drąc ryja i już wiadomo było, że będzie przeyebane. Cała ekpia, w tym siedmiopalcy gipy king, dawała radę. Stężenie absurdu graniczyło z sadomasochizmem umysłowym. Kampić w bojówki, logopeda Pan Japa, purchawa.pl, Hussajn Bolt, echh.... Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 straszna szkoda tylko, że miałem co pewien czas zayebiste problemy z NATem i co chwila komunikat, że nie mogę rozmawiać z Danielskim kurde dwie nocki z rzędu i jestem dzisiaj straszna dętka. jak leciało do końca: kampił w bojówki aż mu się................ ? wyleciało mi z głowy ja pyerdolę co za absurd Husajn Bolt bo to z jednej rodziny styku - musisz albo pić albo mieć otwartą głowę bo czasami to się nie da grać i człowiek tak się zagada że dopiero po 10 minutach dochodzi do Ciebie w jaki tryb grasz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Skampił się w bojówki aż mu zasobniki zalało. Pan Do Japy. Człowiek który zabijał kozy, czyli D. Cloney Kabotyn Downey Junior Gęsior to taki większy kaczor. Liczba drobiu w składzie musi się zgadzać. Miałem już zakwasy mózgu koło 4tej od tego wszystkiego, normalnie sit down zabij mnie śmiechem, wy łotry, przed tymi nockami skontaktuj się drogi użytkowniku z lekarzem bądź farmaceutą, a i to niekoniecznie ci pomoże ;] Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie wierzyliście w moje zapewnienia, że kącik porad seksualnych w Bravo nazywał się: Napisz do Kasi!!! Jestem pewien, że tak było... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Maaaaaam !!1 Nie do żadnej Kasi, to się zwało "Mój pierwszy raz" hehe bum hedszat zboczona deprawująca gazeta, dziękuję jej za to ;p E: przypomniał mi się kolejny list, coś w tytm stylu szło: Mam już 13 lat i bardzo chciałabym mieć chłopca, Wszystkie moje koleżanki mają już chłopca tylko nie ja. Co mam zrobić by znaleźć chłopca? Nie jestem tak atrakcyjna jak kolezanki i chłopcy się mną nie interesują. Chciałabym mieć już chłopca. Co robić? Chłopca Chłopca Chłopca Mityczny chłopiec jak jakiś święty gral, płakałem ze śmiechu. Przypomniała mi ten list nauczycielka od wych. seksualnego tekstem "w pewnym wieku dziewczyna jest gotowa chodzić z każdym, nawet z kijem od szczotki". Taa, chyba z samą końcówką xD perwersyjna baba ;p Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Szwajcarska ręka kozbiniusza, z tym, że podobno zamówił model z 7 palcami hehe Kurna, z czego moja żona te nalewki zrobiła? Bo czułem się jak Van Gogh po absyncie... zasobniki mam zalane w ch.uj... jeśli wyschną do wieczora to wpadnę na chilloucik do bf-a. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 straszna szkoda tylko, że miałem co pewien czas zayebiste problemy z NATem i co chwila komunikat, że nie mogę rozmawiać z Danielskim Jak wyskakuje mi błąd NAT to wystarczy, że wyjdę z party i wejdę z powrotem. Próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi