Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

straszna szkoda tylko, że miałem co pewien czas zayebiste problemy z NATem i co chwila komunikat, że nie mogę rozmawiać z Danielskim :(

Jak wyskakuje mi błąd NAT to wystarczy, że wyjdę z party i wejdę z powrotem. Próbowałeś?

tak, wielokrotnie wczoraj, jednak po 5 minutach z powrotem to samo niestety

Łebi ja z NFZu więc jest tak

ghost-in-the-shell-fingers.jpg

:D

wysłałem gips do DICE, czekam na uaktywnienie UBER FANTASTISCH PREMIUM FUR FUHRER liczę na możliwość grania bez rąk

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 491,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Żona pyta mnie dzisiaj co ja tak ciągle głupkowato sam do siebie się ciesze a ja cały czas mam w bani teksty z dzisiejszej nocki. Banan na ryju non stop.

Zaczynam się alkoholizować, bateria w lodówie. Robim repete dzisiaj? :)

Opublikowano

And my axe!

Opublikowano

Widze, że kozbinio już na serwerach paluchy rozgrzewa. On musi wcześniej. W końcu siedem paluchów do ogarnięcia.

Opublikowano

Odnośnie liczby Fejmasów w naszych składach podczas wczorajszej sesji, proponuję zmianę nazw forumowych oddziałow na legia cudzoziemska xD Tylko uprzedzam, ja w żadnym marszu po białe kepi udziału nie biorę, mnie nogi bolą na tej mapie xD

Opublikowano

Odnośnie liczby Fejmasów w naszych składach podczas wczorajszej sesji, proponuję zmianę nazw forumowych oddziałow na legia cudzoziemska xD Tylko uprzedzam, ja w żadnym marszu po białe kepi udziału nie biorę, mnie nogi bolą na tej mapie xD

Ahahahahahaha.....

Opublikowano

Właśnie w nerwach rozczłonkowałem mój headset . Nic z niego już nie będzie przeszedł do historii. trochę szkoda ale mnie poniosło.

teraz pytanie czy ktoś się orientuje czy jak podepnę pod pada taki oto kabelek   http://allegro.pl/sandberg-adapter-headset-converter-do-non-apple-i3845341997.html to będę mógł wpiąć typowe słuchawki z mikrofonem od PC na dwa jacki i powinno śmigać? Czy może niekoniecznie?

Opublikowano

Właśnie w nerwach rozczłonkowałem mój headset . Nic z niego już nie będzie przeszedł do historii. trochę szkoda ale mnie poniosło.

teraz pytanie czy ktoś się orientuje czy jak podepnę pod pada taki oto kabelek   http://allegro.pl/sandberg-adapter-headset-converter-do-non-apple-i3845341997.html to będę mógł wpiąć typowe słuchawki z mikrofonem od PC na dwa jacki i powinno śmigać? Czy może niekoniecznie?

Zgaduję że powinno, ale nie lepiej podpiąć HS od telefonu? Na pewno masz...

Opublikowano

Zgaduję że powinno, ale nie lepiej podpiąć HS od telefonu? Na pewno masz...

Nie chce żadnego hs od telefonu. Równie dobrze mógł bym siedzieć z tym pypciem co był z konsolą.Ani przyjemne ani wygodne. Szukam czegoś na stałe w rozsądnym przedziale cenowym :whistling: . Muszą być "nauszne" . te co miałem teraz to kablem do konsoli były wpięte ,teraz w sumie jak by to zadziałało to wygodniej by było jak by kabelek od pada leciała a  nie przez cały pokój po ziemi. 

Opublikowano

Bronas, co cie tak w(pipi)ilo ze HSa popsules? Pechowy dzien w BFa ? :P

Opublikowano

Bronas ja bym poczekal z zakupem, sony nie zapowiedzialo dawno swojego hs. A skoro dzis jest konfa na ces to moze zapowiedza. Jezeli zapowiedza to miejmy nadzieje,ze beda lepszej jakosci niz pulse elite.

Konfa glownie byla o 4k,4k,4k i troche o psie,"NSA" tracker,senorze do rakiety tenisowej,telefonach i xperia jako ekran do ps4.

Pokazali sluchawki na zdjeciu ktore odpalaja hd sound czy cos w tym stylu,ale cena raczej bedzie wysoka. Jutro jeszcze keynote Kaza o 18 moze on cos o ps4/hs do ps4 powie.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Bronas, co cie tak w(pipi)ilo ze HSa popsules? Pechowy dzien w BFa ? :P

Troche mnie poniosło. Najpierw przypadkowo wyrwałem cały nausznik.Wisiał ylko na kablu.posklejałem ale to już nie było to. Na sztywno nie przylegało do ucha , w sumie to strasznie przeszkadzało no i wtedy dostałem jakiś impuls i poszły w strzępy. Fajne były :sweat:

Bronas ja bym poczekal z zakupem, sony nie zapowiedzialo dawno swojego hs. A skoro dzis jest konfa na ces to moze zapowiedza. Jezeli zapowiedza to miejmy nadzieje,ze beda lepszej jakosci niz pulse elite.

Konfa glownie byla o 4k,4k,4k i troche o psie,"NSA" tracker,senorze do rakiety tenisowej,telefonach i xperia jako ekran do ps4.

Pokazali sluchawki na zdjeciu ktore odpalaja hd sound czy cos w tym stylu,ale cena raczej bedzie wysoka. Jutro jeszcze keynote Kaza o 18 moze on cos o ps4/hs do ps4 powie.

Na pewno nie pójde w słychawaki Sony. Po pierwsze za drogie po drugie i tak nie działają po trzecie już za duże kwoty wyjdą po to by w jedną gre pograć. Raczej myśle by nabyć jakieś sredniej klasy słuchwki z PC i podłączyć pod pada. Tylko że wtedy pad na bateri to raczej nie będzie trzymał za długo.

Opublikowano

Na pewno nie pójde w słychawaki Sony. Po pierwsze za drogie po drugie i tak nie działają po trzecie już za duże kwoty wyjdą po to by w jedną gre pograć. Raczej myśle by nabyć jakieś sredniej klasy słuchwki z PC i podłączyć pod pada. Tylko że wtedy pad na bateri to raczej nie będzie trzymał za długo.

Potwierdzam, mi z wyłączoną wibracją i podłączonymi słuchawkami pad wytrzymuje jakieś 6-7h. Zaqair, co do Pulse Elite, ja mam zwykłe bezprzewodowe od Sony i bardzo sobie chwalę. Może jakością materiałów nie grzeszą, ale są bardzo wygodne i grają bardzo dobrze. Tylko akumulator za słaby.

Opublikowano

Zaqair, co do Pulse Elite, ja mam zwykłe bezprzewodowe od Sony i bardzo sobie chwalę. Może jakością materiałów nie grzeszą, ale są bardzo wygodne i grają bardzo dobrze. Tylko akumulator za słaby.

tez nie wiem, o co chodzi z tymi zarzutami. Rowniez mam tego poprzednika pulse (nazywa sie po prostu "Wireless stereo headset") i jestem z nich mega zadowolony (sa zreszta nadal w sprzedazy i wcale nie sa drogie, ok 300 pln pewnie mozna kupic). Czekam tylko na tego cholernego pacza, zeby w koncu zaczely dzialac...

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Tommi poprzednik jesr dobry. Pulse elite pekaja. Bardzo czesty problem. Rowniez mi pekly w 2 miejscach po kilku miesiacach.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Tommi poprzednik jesr dobry. Pulse elite pekaja. Bardzo czesty problem. Rowniez mi pekly w 2 miejscach po kilku miesiacach.

a, to w porzadku ;)

Opublikowano

Mimo wszystko kolejne 350zł wydać na słuchawki to nie jest dla mnie tanio po za tym i tak nie działają i nie wiadomo kiedy będą działać :whistling: . nie długo się okaże że przyjemność pogrania w zlagowanego z mnóstwem błędów BF4 wyłożyłem 3 tys zł :ph34r:

Opublikowano

W styczniu ma byc patch. Tak mowili w grudniu ;)