Opublikowano 30 maja 201410 l tak się składa że byłem drugi raz , wróciłem jakimś portugalskim sikaczem dla żony Felix Rocha plus dwie łomże
Opublikowano 30 maja 201410 l Grey Rock miałem dzisiaj w garści, ale w końcu postawiłem na czerwone. Dawno nie piłem białego wina dlatego wolałem nie ryzykować. Z ostatniej oferty opitoliłem już kilka butelek, dzisiaj będzie Soleca polecana przez Winicjatywe Z ciekawości zapodałem też Crucero polecane przez "dotrzechdych", a uznane za kit przez w/w i niestety muszę się zgodzić tymi drugimi bo średnie wino i na pewno piłem lepsze. Bronas, dzisiaj 2 czteropaki i 2 Łomże? uuu będzie strzelanie po kolanach... Edytowane 30 maja 201410 l przez mclusky
Opublikowano 30 maja 201410 l Grey Rock zasmakowało nawet mi, któremu wytrawne nie wchodzą... Z pół wytrawnych Salton Flowers! Pierwszy raz mialem tak że nad ranem, przed pracą, do kanapki z dobrym serem nalełem sobie kapkę wina, tak mi smakowało
Opublikowano 30 maja 201410 l Serce me się raduje jak widzę, że coraz więcej osób próbuje zgłębić tajniki wina. Super!!! Kluska, póki są jeszcze szparagi lutuj grey rocka. Będzie smacznie. Łebi - dobry wybór. Takie wina z tych szczepów zawsze pięknie pachną no i można przez kieliszek do łóżka, tfu..znaczy do serca
Opublikowano 30 maja 201410 l To jak już stworzyliście taki klimat to może zorganizujemy się jutro wieczorem z procentami w poważnej ilości, przekraczającej dopuszczalne stężenie na jutrzejszy wieczór i skampimy się w bojówki. Kozbinio "The Hand", Gęsior i reszta wesołej ekipy?
Opublikowano 31 maja 201410 l "nie no, ja go wyciszam... <Oip opuścił imprezę> o-o wyrzuciłem go..." - mistrzostwo świata i okolic
Opublikowano 31 maja 201410 l kozbinio to teraz opel master of disaster jest;) Już nie dokuczaj chłopu Ja wiem jedno by uwolnić go od problemów z dobroci serca proponuje 3800 zł
Opublikowano 31 maja 201410 l Dwa wina godne polecenia to: Grey Rock Sauvignon Blanc z Nowej Zelandii za 24.99 i Chardonnay z Australii za 9.99!!! gdzie mozna nabyc te specjaly, o panie?
Opublikowano 31 maja 201410 l Jeeezu... Nigdy więcej po pijaku konsoli nie włączę... Nawalić się podczas gry, ok, nigdy więcej odwrotnie. Pierwszy raz od x lat urwał mi się film. Kompletnie nie wiem jak się położyłem spać. Dwie godziny spóźnienia do roboty bo za kółko nie byłem w stanie wsiąść. Ale wszystko to przebił, znaleziony rano przez moją żonkę, mały paw w umywalce... Kurna, jak na studiach hehe Przepraszam wszystkich trzeźwych zmuszonych do słuchania pijackiego bełkotu. Karę właśnie odbywam, kac bezlitośnie mnie męczy, nawet gastrolit nie pomaga... Edytowane 31 maja 201410 l przez Łebi
Opublikowano 31 maja 201410 l Czyli dobrze że się szybko ulotnilem :-) Edytowane 31 maja 201410 l przez marekjw2523
Opublikowano 31 maja 201410 l ale wszystko to przebił, znaleziony rano przez moją żonkę, mały paw w umywalce... Kurna, jak na studiach hehe Ehehe, zaczekaj az dużego pawia za łóżkiem znajdzie Edytowane 31 maja 201410 l przez tommi
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Panowie Łebi i Pryx (Gęsior spier... poszedł spać) życie życie jest nowelą, napisaną jak chcemy.... dzięki za wynurzenia nocną porą
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Tak tylko napisałem bo nudy w temacie A tak na serio to, jest tylko info że seria powróci, ale nie wiadomo kiedy
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Tak sobie myślę, że powinniśmy takie nasze dyskusje nagrywać i zrobić z tego jakiś podcast albo vlog... Fejm by był i kasa jak u abstra(pipi)ków! Kościół, alkohol, przemoc w rodzinie + motoryzacja... Bylibyśmy niczym połączenie programu Pegaz, tv śniadaniowej i gościa niedzielnego hehe Wypalcowano tapatalkiem
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Autor Panowie Łebi i Pryx (Gęsior spier... poszedł spać) życie życie jest nowelą, napisaną jak chcemy.... dzięki za wynurzenia nocną porą Dawno nie pograłem do tak późna, warto było, polecam się na przyszłość. Edytowane 2 czerwca 201410 l przez Pryxfus
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Panowie, było jak zwykle wybornie. Śmiechy konkret. Sorry, że spier...tak nagle, ale zacząłem tracić kontakt z rzeczywistością.
Opublikowano 1 czerwca 201410 l JEZU jeszcze tydzień gdzieś tak na oko i wracam, w sam raz ucichnie w robocie
Opublikowano 2 czerwca 201410 l Ale wczoraj było afterparty po meczu Noże poszły w ruch i szkoda tylko, że Tommi się nie załapał. Pryx, gratuluję pierwszej baretki za noże! Od razu 2 Ci wpadły http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/473212647781549696/190114238/
Opublikowano 2 czerwca 201410 l Autor Dzięki, na tych dwóch chyba się skończy. Afterek na koziki na propsie. Zabawnie wygląda jak ktoś ciacha nożem a kolejka ustawia się by wbić mu kosę, a za nimi następni i następni. Serwery "knife only" muszą być śmieszne w oglądaniu, wejdę sobie wieczorkiem na taki jako obserwator ;] Edytowane 2 czerwca 201410 l przez Pryxfus