Jump to content

Turnieje w gry na Xbox 360

Recommended Posts

Posted

Witam

Chciałbym organizować na terenie Łodzi a także w najbliższej przyszłości na terenie całego kraju turnieje w gry na Xbox 360. Posiadam 6 pełnych stanowisk składających się z 42’ telewizora plazmowego LG i Xboxa 360 Elite.

Podstawowe gry w które mogą być organizowane turnieje to: Tekken 6, Fifa, Pro Evo itp. Napiszcie w jakie gry chcielibyście zagrać a ja postaram się zorganizować turniej. Oczywiście będzie on płatny lecz postaram się aby wpisowe nie przekraczało 20 zł. W każdym turnieju będą do wygrania nagrody rzeczowe.

Jeśli zbierze się odpowiednia liczba chętnych i wstępnie zainteresowanych turnieje będą rozgrywane regularnie.

Mam nadzieję że pomysł przypadnie Wam do gustu i niedługo razem będziemy się bawic na takich imprezach.

POZDRAWIAM

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby udało się załatwić przejściówki do padów PS2/3 -> X360, znalazłoby się prawdopodobnie dużo chętnych na turnieje w Tekken Tag Tournament 2 (w większości spoza Łodzi).

Posted

myślę że przejściówki nie powinny być jakimś dużym problemem. Na dniach się zorientuje i napiszę. Co do TV muszą na początek wystarczyć. Jeśli wszystko będzie w miarę szło w przyszłości możliwa będzie zmiana. Proszę o dalsze sugestie.

POZDRAWIAM