November 22, 201213 yr Zespół w pewnych kręgach kultowych- kto nie zna ten patyczak! Co o nim sądzicie? Wyszła nowa płyta, która przesuwa ich jeszcze bardziej w stronę muzyki funky i oddala od pierwotnego, bekowego klimatu, ale moim zdaniem to plus. Słuchaliście nowej płyty? Dyskutować.
November 22, 201213 yr nie przepadam, ale wśród znajomków na studiach zawsze była podnieta gdy był koncert, toteż na niejednym byłem i sie dobrze bawiłem
November 22, 201213 yr Niektóre kawałki nawet nawet, nowej płyty jeszcze nie przesłuchałem. Koncerty mają niezłe, stroje też Widziałem ich tylko na openerze, może wybiorę sie jak będą grali w trójmieście.
November 27, 201213 yr Author Takiego pojazdu się nie spodziewałem Kasuję całą dyskografię i palę bilety na koncert...
November 28, 201213 yr Nie znam człowieka, więc nie mam zdania, ale jak każdy co najmniej średnio rozgarnięty homosapiens - będę je miał, gdy go poznam. Edited November 28, 201213 yr by ciwa22