Opublikowano 19 grudnia 201212 l @up dzięki za gierki. Co sprzętu i działania to podobnie jak z pozostałymi na przełomie 15 lat - jestem na czasie. Chodzi mi tu bardziej o ewentualne rodzynki, jakie warto wyłapać. Głownie sprawiłbym sobie jak najwięcej dobrych platformerów 2D/3D z naciskiem na te pierwsze. Donkey Kong, Klonoa, Mariany, Kirby... coś jeszcze wartego uwagi?
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Wii kupiłem nie długo po premierze i w sumie żadnej jeszcze gry na konsolce nie skończyłem.Zabierałem się za Zeldy(obecnie staram się przejść ocarine na 3ds) a także Mario(Akurat mario galaxy 1 i 2 jest świetne ).Dużo gier zaczynałem ale najbardziej przyciągnął mnie resident evil 4 ze świetnym sterowaniem oraz monster hunter 3.Obecnie czekam na przesyłkę z kablem component bo obecny padł.Jest jakiś tańszy odpowiednik kontrolera Classic Pro? 100 zł to troszkę za dużo.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Jest jakiś tańszy odpowiednik kontrolera Classic Pro? 100 zł to troszkę za dużo. Na amazonie można dostac classic controlera za ok. 4dychy. Poszukaj.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Wersje Pro? Chciałbym zakupić jedynie do Monster Huntera bo na wiimocie to katorga jest.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l No, wersja pro. Nieoryginalny, ciekawe jakiej jakości.. Edytowane 19 grudnia 201212 l przez xtik
Opublikowano 5 marca 201312 l Sprzedalem PS3, konsole moich marzen ale brat odstapil mi swoje Wii i w sumie odrobine dziwie sie dlaczego pozostawala w cieniu innych konsol. Mi grafika na miare Gamecuba/ Ps2 szybko zostala wynagrodzona tym swietnyn oldschoolowym klimatem z japoncow i wsiaklem. Jesli ma sie az duzo kasy to mozna sie szarpnac, pograc jest w co, chociaz na forum poza marianami, xeno i zeldami chyba nikt nie wymienil A Shadow's Tale, Bully, Fragile Dreams czy Silent Hilla.
Opublikowano 5 marca 201312 l Ja tam sobie nawet poki co odpuszczam ta nowa generacje konsol (PS4/X720) - wolalbym juz najpierw zakupic Wii (bo WiiU to pewnie predko nie stanieje - przynajmniej nie do tak przystepnego pulapu). Edytowane 5 marca 201312 l przez Yabollek007
Opublikowano 13 marca 201312 l Dziś powiększyłem grono użytkowników konsoli Wii :-) Combo Wii, WM+ i Zelda TP już do mnie idzie. Oby było ''grubo'' <zaciera łapki>
Opublikowano 13 marca 201312 l Panowie a czy Wii ma blokadę regionalną? Czy gry NTSC będą mi śmigać na PALowskiej? Pozdrawiam