Jump to content

Ninja Gaiden Sigma 2 +

dzialkowiec

Recommended Posts

Posted

Zbliża się premiera, na którą nie mogę się doczekać.

W preorderze podobno będą dostępne nowe kostiumy, które nawet mi się podobają :)

Ktoś z Was planuje zakup by odświeżyć wspomnienia z PS3?

ninja-gaiden-sigma-2-plus-DLC-costumes-01.jpgninja-gaiden-sigma-2-plus-DLC-costumes-02-332x500.jpgninja-gaiden-sigma-2-plus-DLC-costumes-03.jpg

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To na easy można jakoś przejść bez skilla ? Aha no i jedynka czy dwójka ma bardziej zróżnicowanych gameplay ? Chodzi mi o jakieś elementy platformowe, eksplorację czy zagadki.

Posted

tak, mozna to przejsc na easy, skilla nie trzeba mieć. Gameplay w obu częściach jest zbliżony do siebie - w tych grach nie ma żadnych zagadek czy elementów platformowych.

Posted

Czekam czekam :) Strój Rachel jest mega-przekozacki. Zdziwiło mnie trochę, że preorder w UK już od 23fuli.

Po materiałach widzę, że i tym razem grę stonowano i kończyny nie sypią się już tak często jak w oryginale. Choć to i tak lepiej że cokolwiek odpada bo w Sigma Plus nawet dekapitacje usunięto (nam i japończykom a jankesi mieli, wrrr!) :(

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

grał już ktoś w tą wersje? Słyszałem bardzo sprzeczne opinie na temat tego portu...

a właśnie jest dostępny New Game Plus w tej grze? Nie chodzi mi o dostępny również na PS3 mission select tylko pełnoprawna opcja NG+ jaka znalazła się w NG2 na X360...