March 5, 201312 yr Tak jak wyżej w temacie. Planuję w następnym miesiącu kupić PS Vite w Japonii. Ze względu na to, że się na tym nie znam proszę o Waszą pomoc. Rozumiem, że konsola nie posiada blokady regionalnej, ale czy ze względu na jej pochodzenie będą wynikały jakieś inne następstwa z tego powodu? Czy Waszym zdaniem opłaca się kupić taniej konsolę o 200-300 zł ale z tego powodu mieć problemy z gwarancją w przypadku jej zepsucia?
March 5, 201312 yr @Dalex lepiej jest kupić u nas konsole ja kupiłem nowa na allegro (z play z karta 4gb wersja 3g) za 550zł i dokupiłem na allegro karte 32gb za 220zł(nowa) Edited March 5, 201312 yr by spn_sosnowiec
March 5, 201312 yr Author Tak jak napisał mój przedmówca, konsolę chcę kupić osobiście będąc w Japonii. W innym wypadku oczywiste jest, że by się nie opłacało ;p
March 6, 201312 yr jak sam chcesz kupic to nie widzę problemu, blokady regionalnej to, to nie ma wiec spoko. konsolka ma raczej mała awaryjność wiec gwarancję można olać