Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prezent na komunię dla diewczynki ;)

Featured Replies

Opublikowano

Witam

Potrzebowałbym Waszego wsparcia. Za dwa tygodnie szykuje się komunia i potrzebuje kupić prezent dla chrześnicy. Od razu pomyślałem o konsoli Nintendo , pytanie tylko czy DS czy 3DS i czy są jakieś fajnie gierki właśnie dla dziewczyn w takim wieku??

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jak za 10lat będzie moda na chu,je na szelkach to też będziecie kupować? rower kup

• Ja bym proponował tablet zamiast konsoli (za cenę 3DS bezproblemowo kupisz sensowne 7"). Raz, że znajdziesz na nim więcej gier, które mogą się spodobać dziecku a dwa, że gry na Androida są albo darmow

Opublikowano

3ds odpali wszystkie gry z ds'a więc to chyba lepsza inwestycja na przyszłość. Nie wiem jak z 3ds, ale na ds było dużo gier dla dzieci, nintedogs, simsy, gry z serii lego, tamagochi, jakies symulatory projektanta mody itd.

Opublikowano

Ja bym kupił GBA lub DS, nie wiem jak twoja chrześnica dba o prezenty, ale bałbym się jej kupić 3DS.
Na DS są fajne przygodówki ( SM64DS, NSMB, Yoshi DS ), do tego pokemony i to co podał Guernica - wiele innych pierdół.

Opublikowano

Ja bym proponował tablet zamiast konsoli (za cenę 3DS bezproblemowo kupisz sensowne 7"). Raz, że znajdziesz na nim więcej gier, które mogą się spodobać dziecku a dwa, że gry na Androida są albo darmowe albo kosztują grosze. W przypadku 3DS zrobisz rodzicom niedzwiedzią przysługę, bo będą musieli kupować gry, które do najtańszych nie należą.

Opublikowano

To samo co rinzen. Na tablecie dzieciak odpali wszystko, a tak będzie musiało kupować gierki za ~200zł. Poza tym, czemu sądzisz że dziewczynka lubi grać? Dla chłopca 3DS by pasował, ale dla dziewczynki? Lepiej tablet, polecam http://okazje.allegro.pl/ :)
Tylko tego nie kupuj :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=3195497939&utm_source=okazje-allegro&utm_label=main&utm_offer_id=73456

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano
  • Autor

Hmm jednak tablet? Znajdą się na androida jakieś ciekawe gry?

Opublikowano

masz mase gier, duzo takich fb rowniez. co najwazniejsze to wiekszosc jest za darmo, a jak juz znajdziesz jakas platna to to jest wydatek rzedu 20 zlotych, a nie 200. ja rowniez polecam tablet.

Opublikowano

Tablet to kolejny modny gadżet na komunię. Tak jak kiedyś dzieciakom coś się poje.bało i życzyli sobie komputery stacjonarne. Potem był etap na laptopy, a teraz moda na tablety. Ot, przenośny pc, zamknięty w ekranie dotykowym :).  O gry się nie martw, bo wystarczy wejść w sklepik Google i znajdziesz tam tysiące aplikacji. Poza tym, tablet to nie tylko gry. To sprzęt do siedzenia non stop na Internecie: fejsbuki, jutube, redtube... itd. Dzieciak będzie zadowolony ze sprzętu, gorzej z rodzicami :)

Opublikowano

jak za 10lat będzie moda na chu,je na szelkach to też będziecie kupować?

rower kup

Opublikowano

Kitanko tradycjonalisto, wiedz że dzieciak nie cieszyłby się z roweru, czy zegarka. A chyba o tą radość chodzi z prezentu.

Edytowane przez grzybiarz