Skocz do zawartości

FIFA 14 Ultimate Team

Featured Replies

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 64,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tutaj znajdziesz odpowiedzi na mnóstwo pytań - http://ultimateteam.pl/poradnik/zgranie-menadzerowie-lojalnosc-i-premie/     do tych podpowiedzi z góry dodałbym jeszcze jedno Interesować się futbol

• Gdzieś czytałem, że będzie możliwość przerzucenia coinsów z 13 na 14 prawda to ?   ps. mam jakieś 150K coins plus to co sprzedam 

• Tyle to ja wiem, zdaje mi się że gdzieś widziałem zdjęcie na którym było można przerzucać całą zawartość xbox360-->xboxone i ps3-->ps4 a pod  tym było to o które mi chodzi.

Opublikowano

Ile dasz rade. Zalezy od Twojej wiedzy na temat rynku, od tego ile masz kont aktywnych no i z jakim kapitalem startujesz.

Kosztuje ok 350zl na caly okres danej fify lub ok 80zl na miesiac.

Opublikowano

No z 200k to minimum zeby cos fajnie ruszylo, dzienny profit na 1 konto to z 30-40k.

Chociaz no kumpel wylowil Davida Silve za 1k i sprzedal za 119, wiec wiesz...

Opublikowano

ciezko kupic 200k w pierwszych tyg po wydaniu nowej fifki, ustawiasz kogo ma kupowac % zakres kupowania, sprzedawania i co godzine relistuje wszystko

Opublikowano

Na ile kont jest taki autobuyer jak sie zrzucamy?

Chociaz ja najwiecej zarobiłem nie przez autobuyera a deale z ruskimi bo po dobrych cenach mają tam coinsy.

Tyle ze na PS4 nie ma cheatów = nie ma ruskiej kasy xD

Opublikowano

heh widzę pisi gejming w swojej pełnej okazałości xD

Opublikowano

No wlasnie nie, lepiej na ps4 bo tam sie nartucha kont sto osiem i mozna leciec, najpioerw bedzie pracowac jedno, potem jak nawali kabzy to drugie, trzecie itp

Niektorzy maja po 100 aktywnych kont, gdzie kazde przynosi z 30k zysku dziennie, hajs sie zgadza.

Opublikowano

no dobra ale jak założyć autobuyera na ps4 ? zatrudnić murzyna ?

daj ktoś review Van Persiego :P nie jest za wolny ? zmienilem formację na 4-2-3-1 i szukam kota na szpice :P

Opublikowano

Przeciez to pracuje w tle na samym webapie, z platforma na ktorej gramy ma tyle wspolnego co krzeslo z krzeslem elekrtycznym.

Opublikowano

Jesli ktos chce pograc mecze sparingowe, pouczyc sie trickow i zagrac a nie latac po skrzydle i wrzucac na leb to w sygnie macie moj psn.
Zapraszajcie z dopiskiem psxe zebym wiedzial, ze ejstescie z forumka i wieczorami mozemy trzaskac ;d

Opublikowano

Dokonalem ostatnio kilku zmian w skladzie i tak: Cazorla, nowy Koscielny i Luiz robia robote az milo. Eto z chemistry hawk w trzech meczach kompletnie niewidoczny i o wiele bardziej bylem zadowolony z Chicharito, ale moze jeszcze sie rozkreci. 

Kogo kupic na CDM/CM? Gerrard bedzie ok?

Opublikowano

Strzał Gerrarda to poezja, sadzi takie bomby że urywa siatkę. Tylko, że ma H/H na workrateach jak Ci to nie przeszkadza :P a jak Cie stać to YAYA TOURE

Opublikowano

Milo się gra Yaya Toure, wygrywa każdą piłkę czy w powietrzu czy na ziemi, ale jesli funduszy nie starczy to polecam Fellaini, tez ciężko się przebić przez niego

Opublikowano

No Yaya w Góre jest kozacki, tylko kosztuje aż 120k ;/ Kupiłem wczoraj Gerrarda, wstawiłem go na ŚPD i daje radę. Strzał ma elegancki, podania też, w obronie też sobie daje radę, a dałem za niego jakieś grosze. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miło tez gra sie z Diego Costą. Uderzenia ma pokroju Ronaldo. Polecam za grosze;)

Opublikowano

Ale wygrywa główki w polu karny zamieniając na gola, oraz te potężne strzały ;) co jak co ale mi służy. A tak po za tym czy znacie serwis do wymiany kart?? Istnieje w ogóle taki ?

Opublikowano

siema tam taki problem mam kupione 3 karty 2x kondycja i 1x trening i nie mogę ich wykorzystać wie ktoś dlaczego ?

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań odnośnie coinsów. Aha, sam nie gram w tę grę, pytam, bo poprosiła mnie o to bliska osoba.

Pierwsze: w jaki sposób można w miarę szybko nabić monetki?

Drugie: czy nabijać je możne jedynie grając online?

Trzecie: czy wartość składu ma wpływ na osiągane wyniki? W sensie, że dobry gracz słabym teamem jest w stanie wygrać z leszczem grającym kozakami? Tu chodzi mi o kupowanie monetek za kasiurkę, czy to jest niezbędne do osiągnięcia sukcesu?

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)

Opublikowano

2. Monety wpadaja za mecze offline i online, ale w tym drugim przypadku chyba leci ich troche wiecej.

3. Wiadomo, ze latwiej gra sie kiedy na bramce masz Neuera, a w ataku Messiego, Ronaldo i Bale, ale nie jest to konieczne. Sam gram tym: http://www.futhead.com/14/squads/3951387/ i do wyzszych lig awansuje zazwyczaj od razu. Jako rezerwowy sklad mam taki: http://www.futhead.com/14/squads/8107302/ i tez nie ma problemu z ogrywaniem o wiele drozszych zespolow. Moim zdaniem kupowanie coinsow jest bezsensu.

Opublikowano

Coraz bardziej w(pipi)ia mnie ten tryb:/ jestem w 1 dywizji i oficjalnie 2 ekipy w kółko się powtarzają, każdy gra ten sam schemat. Do tego gameplay w tym trybie to parodia, adhd i do przodu jest tutaj propsowane. Przed chwilą Draxler strzelił mi gola z główki, przeskoczył Dante i Hummelsa xD jedynie co mnie trzyma przy tym trybie to otwieranie paczek w których chuy wielki jest.