Opublikowano 13 kwietnia 201411 l Mam taki problem .Wchodząc do sklepu w trybie FUT zaczyna mi się aktualizować zawartość sklepu i trwa do usranej śmierci.Myślałem że zwis konsoli ,ale po wyjściu z gry i powtórzeniu operacji 3 razy ciągle to samo.Wie ktoś o co kaman?
Opublikowano 14 kwietnia 201411 l W Maju wyjdzie TOTS (Team Of The Season) wiec nie wydawajcie za dużo kasy na piłkarzy bo i tak spadną wszyscy w cenie Witam, mam kilka pytań odnośnie coinsów. Aha, sam nie gram w tę grę, pytam, bo poprosiła mnie o to bliska osoba. Pierwsze: w jaki sposób można w miarę szybko nabić monetki? Drugie: czy nabijać je możne jedynie grając online? Trzecie: czy wartość składu ma wpływ na osiągane wyniki? W sensie, że dobry gracz słabym teamem jest w stanie wygrać z leszczem grającym kozakami? Tu chodzi mi o kupowanie monetek za kasiurkę, czy to jest niezbędne do osiągnięcia sukcesu? Z góry dziękuję za odpowiedzi 1) Nie ma szybkiego sposobu na bogactwo w FUT, marketem dominują ludzie którzy używają auto-buy scriptow, wiec nie ma co się bawić w "kup taniej, sprzedaj drożej" (oprócz market crash kiedy TOTY i TOTS wychodzą)2) Online i Offline, ale najwięcej kasy jest z online seasonow, wygrywanie grupy daje pomiędzy 3000-9000, takze w EASFC katalogu masz tam bonusy typu 5x1000 (ze po kazdym meczu dostaniesz extra 1000) 3) Tak i nie, możesz grac tanim dobrym składem i wygrywac bez problemu (Wszystko zalezy od twojego poziomu grania, i złożenia drużyny ktora bedzie dobrze grac razem (= chemistry + workrates i dobrze mieć silnych zawodników)jesli zamierzasz grac casual to nie ma co wydawac kasy Jako rezerwowy sklad mam taki: http://www.futhead.com/14/squads/8107302/ i tez nie ma problemu z ogrywaniem o wiele drozszych zespolow. Moim zdaniem kupowanie coinsow jest bezsensu. Sklad juz w tym temacie dawno był przerabiany, pocelam zamiast Rojo ta oto bestie http://www.futhead.com/14/players/12721/ezequiel-garay/jeden z najlepszych obrońców jakich używałem, ściana nie do pokonania A na dziś gram takim skladem http://www.futhead.com/14/squads/9642873/ lista rezerwowa to co z nadzieje jeszcze uda mi się kupić
Opublikowano 25 kwietnia 201411 l siema wam też od wczoraj zamula FUT tak muli że nawet nie można kupić karty np[kondycja]
Opublikowano 25 kwietnia 201411 l Widzę że problem jest na PS3 bo włączyłem na x-boxa i wszystko śmiga jak ta lala !!!!
Opublikowano 25 kwietnia 201411 l Na PS4 też jest problem. Dopiero zaczynam przygodę z FUT. Czy można ustawić długość meczu na 4 minuty jakoś w FUT? (w głównym menu FIFY jest ustawione na 4 minuty, ale w FUT jest w pierwszym dostępnym pucharze tylko 6 minut i nie można tego zmienić)
Opublikowano 25 kwietnia 201411 l Podobno coś robią z serwerami dziś. Od tygodnia tak muli, że (pipi) by to. Ludzie gnoją na fejsie EA tak, że masakra ;D W FUT jest domyślnie 6 minut i nie da się tego zmienić. Edytowane 26 kwietnia 201411 l przez orion50
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Chyba już naprawili FUT--PS3 bo zagrałem rano i było o tzn. rynek transferowy śmiga że aż miło -)
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Zdecydowałem się pokazać moje składy. Od jakiegoś czasu sporo kombinuję bo mam już dosyć grania mainstream'owymi drużynami typu BPL, BBVA czy Bundesliga. Zacząłem się trochę bawić i można wyczarować na prawdę fajne zespoły, którymi granie daje sporo funu u wprowadza różnorodność w rozgrywce. Znudzili mi się też zawodnicy, którymi grało się na okrągło i miło jest sobie odmienić co nieco. Na pierwszy ogień idzie mój główny, najbardziej oklepany team Bundesliga: Na bramce Neuer. Wiadomo. Najlepszy bramkarz w grze jeśli chodzi o zwykłe karty. Obrona to chyba najlepsze co można zrobić. Solidny Alaba, w środku duet Boateng-Hummels czyli 2 wieże, prawa strona Piszczu. Środkowy pomocnik defensywny to Polański. Rewelacyjny srebrny gracz, który moim zdaniem jest lepszy od złotego Luisa Gustavo. Lewa środkowa pomoc to Gundogan, prawa Draxler, którego strzał "robi", a gwiazdki 5/4 na prawdę dają jakość. Prawe skrzydło Robben. Dałem za niego 526k. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony, ale jego lewa noga to poezja. Ma ją znakomicie ułożoną i lecą takie bomby, że hoho. Wiadomo, bolą trochę 2 gwiazdki słabszej nogi, ale nie ma tragedii. Nią też jako tako kopie. Prawe skrzydło to Marco Reus. Moim zdaniem jeden z najlepszych prawych w grze. Szybki, zwinny, rewelacyjny strzał i niezła cena. IMO jest sporo lepszy do Hazarda, który teraz jest kilkukrotnie droższy. Napad to Lewandowski. Bardzo dobry strzał zarówno z nogi jak i z głowy. Niezły technicznie, silny. Fajnie gra się tym składem, ale muszę więcej nimi pograć, bo często zmieniam drużyny i tak na prawdę żadną nie umiem grać dobrze, hehe. Drugi team to Hybryda MLS z ligą belgijską. Srebrni zawodnicy, ale fajnie się nimi śmiga. Siła tego zespołu to środek pomocy i napad. Eddie Johnson to niesamowity potwór, a drugi inform Defoe daje nam naprawdę dobrą kartę. Polecam spróbować Trzeci to liga holenderska. W większości srebrni zawodnicy. Motorem napędowym większości akcji są pomocnicy. Labyad, Van der Vaart, skrzydła to bestie. Depay (marzę o Totsie) i Bakkali. Ten skład ma ogromny potencjał, ale trzeba uważnie bronić, bo obrona jest taka sobie, chociaż środkowi defensorzy są wysocy, więc nieźle bronią główki, a Tytoń mnie mega zaskoczył in plus. Bardzo solidny golkiper.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja testowałem różne składy i ten co wklejam link niżej jest dla mnie mesjaszem, niestety żeby wygrywać w tym trybie trzeba grać tanio czyli PACE BITCH + głowki. http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=em226WknnLacm:ps3 Wygrałem tym składem 1 division w UT, niestety nie mogę tego udokumentować bo w momencie wygrania ostatniego meczu wyyebalo mnie z serwerów EA i dostałem porażkę XD ale ogólnie mam bekę z typów co kupują coinsy, mecze z Ronaldo, Balem, Messim, Ibra to były najłatwiejsze mecze w jakie grałem bo HANDICAP w tej grze jest nie możliwy xD bo w tej grze jest propsowane granie po taniości i już nic tego nie zmieni, plus MOMENTUM ISTNIEJE! i kto tego nie widzi to gratuluję nie wiem czego.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Momentum jest takie, że hoho. Tego niestety się nie zmieni. Im ma się wyższy rating zawodników, tym ciężej coś ugrać xD no niestety. W każdym bądź razie lubię tą grę bardzo Ibarbo jest soooo OP generalnie rzecz biorąc fajny składzik, w rezerwach widzę Portugalia, też świetnie się nimi gra. Eder + Martinez = anihilacja Edytowane 10 czerwca 201410 l przez orion50
Opublikowano 10 czerwca 201410 l No Ibarbo to jest yebaator, chłop za śmieszną cenę a robi większy pożytek niż napastnicy po 100k. I to mnie niestety dobija, bo o ile prostopadłe podania JAKOŚ da się zatrzymać tak głowek nie zatrzyma nic, a te są OP jak skur wen syn
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Główki jako tako nauczyłem się bronić, ale nie ma niestety 100 procentowej recepty. Zawsze coś wpadnie
Opublikowano 10 czerwca 201410 l No ale jak tu bronić główki jak zdarzają się rogi i widzę wysokiego obrońce/napastnika to specjalnie zmieniam się obrońcom i ustawiam obok niego. Ale w momencie wrzutki mój obrońca automatycznie (pipi) z miejca w którym go ustawiłem i pada gol xD
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Ja zawsze w skladzie mam 2 silnych obroncow + 1-2 srodkowych/napastnikow co umieja glowkowac to w rogach juz nie wpadaja bramki czesto.....takiego Ibrahimovic to jeszcze nikt mi nie pokonal jak broni A to ze ktos ma beke ze ludzie kupuja coinsy to mam to gdzies...fajnie se pograc fajnym skladem i nie trzeba zawsze wygrywac...to tylko gra
Opublikowano 25 lipca 201410 l Mam pytanko- czy na PS4 do trybu Ultimate Team potrzebny jest PS+ nawet jeśli nie gram online tylko z konsolą? Edytowane 25 lipca 201410 l przez Dobos
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Autor oczywiście że jest potrzebny do online, mecze offline (także w FUT) możesz grać bez PS+ , online dostaniesz zapytanie o wykupienie PS+ mowa o wersji PS4, PS3 po staremu (free) Edytowane 15 sierpnia 201410 l przez nero2082