Opublikowano 24 września 201311 l Co myślicie o takim rozwiązaniu ? Na co ewentualnie zwrócić uwagę przy takim wariancie ? Wpadł mi w oko taki model np http://tinyurl.com/p3o6q4x
Opublikowano 24 września 201311 l Wielkiej filozofii chyba nie ma. Współczesne TV to są monitory z wbudowanym tunerem. Poczytaj czy nie ma opóźnień jeśli masz zamiar grać w szybkie gry i tyle. Rozumiem, że głównym zadaniem jednak będzie oglądanie telewizji.
Opublikowano 24 września 201311 l Autor Glowne zadania to tv, filmy i granie. Zalezy mi tez , zeby dalo sie na czyms takim komfortowo pracowac od czasu do czasu i tu mam dylemat - bo np 27 monitor rowniez LG kosztuje 100zl wiecej niz taki TV 32 (oba IPS) i zastanawiam się czy są jakieś istotne różnice techniczne między tymi sprzętami skoro za defakto mniejsza matryce ktora na papierze jest tym samym trzeba dodatkowo doplacac. Edytowane 24 września 201311 l przez erix
Opublikowano 24 września 201311 l ogólnie monitor od TV różni się przede wszystkich rozmiarem piksela, w przypadku filmów i gier nie ma to większego znaczenia, ale w przypadku używania TV jako monitora może to przeszkadzać.