Opublikowano 1 czerwca 201410 l Ja bym chciał, ale serio, takie zaległości growe mam, że nawet gdybym kupił to kirby by leżał.
Opublikowano 3 czerwca 201410 l Ja gram. Jest to moja gra do pracy od 2 tygodni. Dla mnie na plus że o wiele łatwiejsza od mario 3d land i donkey konga. Idealna na szybkie posiedzenia bez wczuwki. W mario z doskoku bylo ciężko bo musiałem złapać rytm tu nie trzeba. To jest mój pierwszy kirby i kocham to ze w każdej chwili mogę grać z innymi zdolnościami. Grę przeszedlem i dopiero ostatnoe etapy dały mi w kość. Bawie sie w kirby fighters i zbieram co się da calakujac grę. Oraz gram w dodatki odblokowane po ukończeniu. Podsumowując gra idealna jako odskocznia. Miła i przyjemna. Dodatkowo wyglada po prostu bosko. Chyba najlepiej wyglądająca gra na 3ds. Polecam! Edytowane 3 czerwca 201410 l przez blantman
Opublikowano 4 czerwca 201410 l Guernica, ragus - znam ten ból ^.- cyt blantmana "gra idealna jako odskocznia" -- dokładnie i jako taka forma rozgrywki/rozrywki sprawdza się doskonale. W dodatku jak już wcześniej wspomniałem, nowy Kirby jest jak spacerek po lunaparku, który nie męczy, a bawi cholernie.
Opublikowano 14 września 201410 l Ostatnio tak dobrze przy Kirbym bawiłem się na GBA. Prześliczne pastelowe kolory, bardzo dobre 3d i gameplay, który się nigdy nie zestarzeje.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Kupiłam na promocji w best-play za 99zł i muszę powiedzieć, że dla mnie ta gra jest lepsza niż Mario 3D Land, grafika miażdży, efekt 3D bardzo dobry.