Jump to content

GTA V - bug niepozwalajacy na ukonczenie fabuly

easye

Recommended Posts

Mam niemały problem, gdyż przez niego nie mogę kontynuować trybu fabularnego.
Mam misję z napadem na bank, którą rozpoczynamy w Klubie ze striptizem. Problem w tym, że klub jest zamknięty i w żaden sposób nie mogę się tam dostać. Poprzednią misję, która zaczynała się w tym miejscu (przygotowanie do skoku) udało mi się rozpocząć, gdy zmieniałem postać na Trevora, a on akurat znajdował się już w środku, więc miałem niezłego farta. Nie mogę na żadnej z postaci wejść do tego klubu, ochrona mnie wyrzuca.

Czy macie jakikolwiek sposób co mogę z tym zrobić? Ciągle przełączam postacie, aby złapać Trevora znajdującego się w klubie, 2 razy mi wyszlo i niestety, zaatakowala mnie ochrona.

Ktos miał cos podobnego ?

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

wbiegłem na sile trevorem, wcześniej starałem się ustawić Franclina nablizej klubu, w moemencie gdy ochrona mnie zaczela okladac podbiegłem do lodówki wciskając strzałki na d-padzie i jakos misja wystartowala.

Niektorzy robia jeszcze większe kombinacje - staja Trevorem na dachu, przelaczaja się na innego bohatera, by za moment wrocic do Trevora, mi niestety to nie pomoglo, bo mimo tego, ze siedział w klubie misjia nie chciała wystartować.

hmm a resetowałeś konsole, czy coś z sejwami? spróbuj zastrzelić ochrone i tam wbić, zresztą dziwny bug.. albo zacznij z 3 misje wcześniej i jak dojdziesz do tej z klubem zobacz czy dalej nie możesz wejść

Edited by mersi

mi się udało, ale czytałem, ze dużo osob ma z tym problem.

Miałem save wcześniejszy, ale wydaje mi się, ze ktoś zaladowal i miał ten sam problem. Ludzie pisza petycje na oficjalnym forum GTA, możliwe, ze po której aktualizacji to się z(pipi)alo, bo Ci co wcześniej ukończyli gre nie mieli z nia większych problemów.

Znajomy ma strasznie dziwny problem, ukończył 41 misji, a ostatnią jaką miał to była ta misja: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1376&PART=1600 i po jej ukończeniu nie ma żadnej dostępnej misji :| najdziwniejsze jest to, że w tym poradniku ta misja jest dopiero jako 58, tak samo dziwne jest to, że on jeszcze wcale nie miał misji związanych z tym skokiem: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1376&PART=1530 a już miał przygotowującą do następnego skoku. Próbował jeszcze raz przechodzi tą ostatnią misję jaką miał i nic to nie dało ktoś ma jakiś pomysł jak ruszyć fabule do przodu?