Opublikowano 22 listopada 201311 l Współczesna wersja jezdzca bez glowy.Dla mnie najciekawsza premiera tej jesieni. Serial dobrze zrealizowany, kasy im raczej nie brakuje. Poziomem moim zdaniem dorównuje wczesnym sezonom Supernatural i przebija Grimma. Ogląda ktoś jeszcze?
Opublikowano 22 listopada 201311 l ja oglądam, ale nie jest to najciekawsza premiera tego sezonu. co najwyżej tak jak napisałeś dobrze zrealizowany serial z sympatyczną dwójką głównych bohaterów i niezłym klimatem.
Opublikowano 22 listopada 201311 l Autor Co jest lepsze w tym sezonie? Ogladałem jeszcze Blacklist ale zaczeło mnie nudzic.
Opublikowano 22 listopada 201311 l osobiście waham się między "masters of sex" a "hello ladies". nie widziałem jeszcze "almost human", ale nie wydaje mi się żeby miał im zagrozić.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Autor Nowy odcinek spoko, watki sie fajnie rozwijaja, cos czuje ze cala rodzinka Crane'a sie pojawi predzej czy pozniej.
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Finał Sleepy Hollow miażdży cyce i pięknie kończy świetny pierwszy sezon. Czekam na więcej
Opublikowano 23 stycznia 201411 l Autor Cały sezon, na równym, bardzo dobrym poziomie. Jedyna nowość z jesieni której nie olałem. Godny następca Supernatural jak na mój gust.
Opublikowano 24 stycznia 201411 l No finał dał konkretnie do pieca, bo jednak takiego obrotu spraw się nie spodziewałem. John Noble rozdaje.
Opublikowano 23 września 201410 l super powrót bardzo fajnego serialu przygodowego . Edytowane 23 września 201410 l przez tk___tk