Skocz do zawartości

Sleepy Hollow

Featured Replies

Opublikowano

1-sleepy-hollow-banner-726x248.jpg

Współczesna wersja jezdzca bez glowy.
Dla mnie najciekawsza premiera tej jesieni. Serial dobrze zrealizowany, kasy im raczej nie brakuje. Poziomem moim zdaniem dorównuje wczesnym sezonom Supernatural i przebija Grimma. Ogląda ktoś jeszcze?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Finał Sleepy Hollow miażdży cyce i pięknie kończy świetny pierwszy sezon. Czekam na więcej

• No finał dał konkretnie do pieca, bo jednak takiego obrotu spraw się nie spodziewałem. John Noble rozdaje.

Opublikowano

ja oglądam, ale nie jest to najciekawsza premiera tego sezonu. co najwyżej tak jak napisałeś dobrze zrealizowany serial z sympatyczną dwójką głównych bohaterów i niezłym klimatem.

Opublikowano
  • Autor

Co jest lepsze w tym sezonie? Ogladałem jeszcze Blacklist ale zaczeło mnie nudzic.

Opublikowano

osobiście waham się między "masters of sex" a "hello ladies". nie widziałem jeszcze "almost human", ale nie wydaje mi się żeby miał im zagrozić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowy odcinek spoko, watki sie fajnie rozwijaja, cos czuje ze cala rodzinka Crane'a sie pojawi predzej czy pozniej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Finał Sleepy Hollow miażdży cyce i pięknie kończy świetny pierwszy sezon. Czekam na więcej :D

Opublikowano
  • Autor

Cały sezon, na równym, bardzo dobrym poziomie. Jedyna nowość z jesieni której nie olałem. Godny następca Supernatural jak na mój gust.

Opublikowano

No finał dał konkretnie do pieca, bo jednak takiego obrotu spraw się nie spodziewałem.

John Noble rozdaje.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

super powrót bardzo fajnego serialu przygodowego :).

Edytowane przez tk___tk