Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Telewizor/monitor PS3 do ok. 1000zł

Featured Replies

Opublikowano

Chciałbym w końcu rozwiać swój dylemat:

Co będzie lepszym wyborem do PS3? Monitor 24" FullHD do 800zł czy telewizor 32-40" 720p/1080p do 1100zł? Słyszałem, że jakość obrazu PS3 na monitorze nie jest za ciekawa ze względu na marny upscalling. Jak to będzie z telewizorem (obawiam się lagów)?

Rozważam też trzecią opcję: kupno plazmy ok 40" w 720p, również do 1100zł (może być używany). Czy to będzie najrozsądniejszy wybór?

Wiem, że mój budżet jest mocno ograniczony, i jedyne, czego obawiam się w telewizorach za tę cenę to występowanie lagów i opóźnień. Słyszałem również, że plazma do gier jest najlepsza (zwłaszcza wieczorami)

.

Edytowane przez khaki777

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 8,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej ,

co do plazmy to napewno taka za 1 tys zł nie będzie najlepszą opcją do gramia, więc to odradzam na wstępie.

Monitor też średnio, bo musi mieć głośniki jalieś, chyba, że masz kino domowe.

Jabym brał jakiegoś led/lcd, może nawet używkę byle był w miarę mały inputlag. Jak będziesz brał używkę to sprawdź w menu serwisowym TV ile a godzin przepracowanych.

Opublikowano
  • Autor

Sharp LC-32LE144E lub Sharp LC-32LE244E (ten ma tylko 50Hz) lub Sharp 37xl8e (stary, lecz kiedyś drogi i zbierał swietne opinie) lub Sony BRAVIA KDL-32R424A - czy takie telewizory nadają się do gier? Co z lagiem i smużeniem? Będę one dostrzegalne?

Edytowane przez khaki777

Opublikowano

Ja osobiście wolałbym kupić telewizor bo bardziej uniwersalny i większy. Sam zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Myślę o LG 32LN5400.