Opublikowano 28 stycznia 201411 l Prequel Wyspy Skarbów od twórców Spartakusa. Pierwszy odcinek bardzo dobry , daje nadzieje na soldnią produkcję. Pierwszy sezon będzie miał 8 epizodów , drugi sezon na 10 odcinków już zamówiony. Edytowane 28 stycznia 201411 l przez erix
Opublikowano 28 stycznia 201411 l jeszcze nie widziałem, ale dzięki za scenar hateful eight. czytam i jak na razie jest grubo.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l widziałam pierwszy odcinek i się zawiodłam, nuda jak 150, a spodziewałam się fajerwerków, bo dobry temat, klimat i te sprawy. Wynudziłam się jak mops i oglądać dalej nie będę
Opublikowano 12 października 201410 l 2 sezonu jeszcze nie ma a 3 już potwierdzili http://hatak.pl/artykuly/piraci-zwiastun-2-sezonu-bedzie-3-sezon
Opublikowano 31 października 201410 l Po pierwszym odcinku można się znudzić przy większości seriali (ja w ten sposób laskę położyłem na walkin dead). Tymczasem Piraty mi się podobały i to nawet bardzo, ale ja jestem skrzywiony na marynistykę wszelaką, więc wszystko łyknę bez popity i dodam 4 do każdej produkcji. Postacie są przekolorowane i słodziutkie, fabularnie tez mogło być lepiej, ale kilka zakrętów się na koniec pojawia. Szkoda, że sezon krótki.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Pierwszy sezon był zaledwie średnio-dobry tak drugi jest zaj,ebisty, mocne 8/10 polecam
Opublikowano 20 października 20159 l Zayebisty serial. Natknąłem się przypadkiem na canal+ na trzy-cztery odcinki i zachęciło mnie to do obejrzenia wszystkich pozostałych. Od piątku obejrzałem prawie wszystko, dzisiaj z rana obejrzałem przedostatni i za moment zacznę oglądać ostatni. To co się dzieje pod koniec drugiego sezonu Coś zayebistego, aż się chce zagrać w jakąś gierkę o piratach, szkoda, że w tej tematyce jest tylko rakowy asasyn. Trzeci sezon będę oglądać na bieżąco. No i nie wiem co teraz oglądać, może Peaky Blinders, może Better call Saul, hmmm...
Opublikowano 9 lutego 20169 l Obecnie puszczają już trzeci sezon perypetii korsarzy, serial leci nawet u nas pod wszystko mówiącym tytułem "Piraci". O ile pierwszy sezon nie robił specjalnego wrażenia, tak następny trzymał wyższy poziom (chociaż wątek gejowski mógł odrzucić). Najnowszy po pierwszych trzech odcinkach też zapowiada się całkiem nieźle jak na tego typu produkcje. edit: Wklepałem tytuł w wyszukiwarkę, przeleciałem okiem i nie zauważyłem *facepalm* Edytowane 9 lutego 20169 l przez Zarathustra
Opublikowano 9 lutego 20169 l Jest już temat http://www.psxextreme.info/topic/105576-black-sails-2014-starztv/
Opublikowano 21 marca 20169 l No i najlepsza ... [spoilery z s03e09] postac w tym serialu, czyli Charles Vane, poszla do piachu Chyba to bedzie moj ostatni sezon
Opublikowano 6 lipca 20168 l Przez ostatnie dwa tyg w końcu dokończyłem Piratów, co za serial , chyba nigdzie nie znajdziecie takiego klimatu. Czekam na 4 sezon zapewne będzie się działo.
Opublikowano 21 lipca 20168 l No niestety to już koniec pirackiej przygody http://naekranie.pl/aktualnosci/piraci-zakonczeni-4-sezon-bedzie-ostatnim-953383
Opublikowano 18 lutego 20178 l Mam nadzieje ze godnie to zakoncza, wstrzymam sie jednak do tego kwietnia z ogladaniem i trzasne sobie od razu calosc.
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l W sensie, że to ostatni sezon jest? Ja lecę na równi z Canal+, jestem po chyba ósmym epie. Mega podoba mi się ten serial, choć kilka rzeczy irytuje. Te nieustające cliffhangery w tych różnych serialach mnie zaczynają męczyć powoli, i te badass głosy tych piratów. Jakby ktoś do mnie przemówił takim głosem to bym chyba kwiknął ze śmiechu. No, ale jak pisałem uwielbiam ten serial mimo to, jeśli to koniec to będę płakał wieczorami w poduszkę :(