March 5, 201412 yr Witam Jak ktos z forumowiczow ma ochote pograc w bf4 to ja jestem chetny do wspolnej gry, moj gt : gram nogami
March 5, 201412 yr Battlefield ma swój cały dział w multiplatformach więc pewnie zaraz zniknie ten temat. Wbijaj tam, powinieneś łatwiej znaleźć kogoś choć większość na PS4 ciśnie. A tak w ogóle BF4 to kpina (niestety)
September 22, 201411 yr Battlefield został już całkiem porządnie załatany, a ja kupiłem dostęp do EA ACCESS, więc chętnie z kimś popykam w ten tytuł. Zapraszam do znajomych i do wspólnej gry
October 3, 201411 yr Pomoże ktoś z achievementem saper ? Wiem jak to zrobić szybko latwo i przyjemnie ale potrzebuje jeszcze 3 os
November 17, 201411 yr WitamGT: kamilMccPLGry: BF4 GTA V FIFA15 Headset: PosiadamUwaga !!! Wszystkich chętnych do wspólnego grania w BF4 zapraszam do współudziału utworzenia klanu. Oprócz luźnego wspólnego grania organizowane by były (1&2 x w tygodniu ) rozgrywki na dokładny termin. Info znajdziecie nawww.facebook.com/PLpsywojny .Z góry przepraszam adminów za użytkowanie z zewnętrznego serwisu, ale na fb istnieje lepsza możliwość organizowania imprez gier zespołowych poprzez tworzenie wydarzeń.Zapraszam
August 25, 20169 yr Tematów się nasrało. Mam nadzieję, że dobrze trafiłem. Ktoś chętny do popykania w weekend? Może zbierze się większą ekipa. Mogę grać na podstawowych i na China Rising.