Opublikowano 5 marca 201411 l Witam Jak ktos z forumowiczow ma ochote pograc w bf4 to ja jestem chetny do wspolnej gry, moj gt : gram nogami
Opublikowano 5 marca 201411 l Battlefield ma swój cały dział w multiplatformach więc pewnie zaraz zniknie ten temat. Wbijaj tam, powinieneś łatwiej znaleźć kogoś choć większość na PS4 ciśnie. A tak w ogóle BF4 to kpina (niestety)
Opublikowano 22 września 201410 l Battlefield został już całkiem porządnie załatany, a ja kupiłem dostęp do EA ACCESS, więc chętnie z kimś popykam w ten tytuł. Zapraszam do znajomych i do wspólnej gry
Opublikowano 3 października 201410 l Pomoże ktoś z achievementem saper ? Wiem jak to zrobić szybko latwo i przyjemnie ale potrzebuje jeszcze 3 os
Opublikowano 17 listopada 201410 l WitamGT: kamilMccPLGry: BF4 GTA V FIFA15 Headset: PosiadamUwaga !!! Wszystkich chętnych do wspólnego grania w BF4 zapraszam do współudziału utworzenia klanu. Oprócz luźnego wspólnego grania organizowane by były (1&2 x w tygodniu ) rozgrywki na dokładny termin. Info znajdziecie nawww.facebook.com/PLpsywojny .Z góry przepraszam adminów za użytkowanie z zewnętrznego serwisu, ale na fb istnieje lepsza możliwość organizowania imprez gier zespołowych poprzez tworzenie wydarzeń.Zapraszam
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Tematów się nasrało. Mam nadzieję, że dobrze trafiłem. Ktoś chętny do popykania w weekend? Może zbierze się większą ekipa. Mogę grać na podstawowych i na China Rising.