Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polska - spływ kajakowy

Featured Replies

Opublikowano

cześć

Powoli planuję wakacje w tym roku, z początku chcieliśmy jechać do Chorwacji autem, niestety jednak koszta okazały się za wysokie. 

Trafiłem stronę http://www.akcjalato.pl/ - nigdy wcześniej na spływie nie byłem, cena wydaje sie ok - 500 zł za tydzień zabawy.

Czy mozecie podzielić się wrażeniami, gdzie warto na coś takiego się wybrać i czy w ogóle warto? :)

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tez polecam brde, fajny rejon w borach tucholskich, no i trasa dość spoko nawet dla ludzi z gorsza kondycja.

• Wypowiem się jako laik (tylko kilka spływów za mną) . Spływy są świetne ale dla mnie maks to 2 dni. Dlaczego? Jestem osobą dość sprawną i dbającą o kondycję jednak wioślowanie 20-30 km w dzień to nie

• jak wyzej jak nie jestes przygotowany kondycyjnie to wiecej niz 20-30km moze byc meczace. od siebie polece brde np start na zaporze w mylofie do woziwody tam nocowanko drugi dzien doplywasz do switu t

Opublikowano

Wypowiem się jako laik (tylko kilka spływów za mną) . Spływy są świetne ale dla mnie maks to 2 dni. Dlaczego? Jestem osobą dość sprawną i dbającą o kondycję jednak wioślowanie 20-30 km w dzień to nie jest prosta sprawa, jednak to całkiem inny ruch. Dodatkowo np ja na urlopie lubię wypić sobie podczas dnia piwko lub drinka, czasami nawet w liczbie mnogiej, a w nocy to już wiadomo. Na spływach jest to bardzo nie wskazane.

Podsumowując spływ to świetna przygoda ale moim zdaniem najlepsza w układzie np takim: sobota cały dzień spływu ok 20-30 km dopływacie po kilku h do celu np jakieś pole namiotoweo. Tam ognisko, mała biesiada, namioty. Rano śniadanko na świeżym powietrzu walka z zakwasami i ewentualnie małym kacem, w południe powrót do domu na kakałko i kapciuszki. Nigdy bez wcześniejszej wprawy nie polecałbym np spływu 7 dniowego.

Opublikowano

jak wyzej jak nie jestes przygotowany kondycyjnie to wiecej niz 20-30km moze byc meczace. od siebie polece brde np start na zaporze w mylofie do woziwody tam nocowanko drugi dzien doplywasz do switu trzeci konczysz na zalewie koronowskim. tempo rekreacyjne. fajne widoki. mozna lekko popic popatrzec na przyrode, wieczorem wydupczyc panne w namiocie i piekne 3 dni na swiezym powietrzu.

Opublikowano

Tez polecam brde, fajny rejon w borach tucholskich, no i trasa dość spoko nawet dla ludzi z gorsza kondycja.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki - sprawe obgadam jeszcze z ziomkiem i planujemy wyjazd w czwórkę. Akurat fajnie z tą Brdą, bo całkiem blisko, sprawdze ;)