April 29, 201412 yr Jak tam Wasze opinie o tej wytworni? Nalezy do nich min. Lil Wayne, Busta Rhymes, Nicki Minaj, Drake itd. Niedawno wydali nowy mixtape, jak dla mnie dobry
April 30, 201412 yr jesteś pewien, że buste też chcesz zaliczyć do tego grona? xD https://www.youtube.com/watch?v=j47MYli8pj4
May 1, 201412 yr nie wiem ale Tha Carter III Lil Wayne'a to świetna płytka wspaniały kawałek a minaj to dobra dupa
May 1, 201412 yr Każdy kto słucha rapu trochę dłużej wie jakie opinie krążą o tej wytwórni i jej bossach. Ja tam ich muzyki nie słucham ale jak ktoś lubi takie coś niech słucha aż mu uszy odpadną.
May 1, 201412 yr Drejka lubię, bo fajnie się płacze przy smutniejszych kawałkach. Niki też jest spoko. Pojedyncze kawałki Wayne'a też. Kończąc moją rozprawkę uważam, że Young Money jest ok.
May 2, 201412 yr jak ogolnie lyl łejn jest smieszny, tak i am not a human being II mi weszlo mocno no i kozacka okładka ze Zmierzchnicą trupią główką.