Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Echo w telefonie

Featured Replies

Opublikowano

Hej, mam taki problem. Mianowicie od początku moja S4 zmaga się z potwornym echem dla rozmówcy. U mnie jest wszystko ok, ale każdy kto ze mną gada ciągle się irytuje, że bez przerwy słyszy siebie - niektórzy w ogóle, a niektórzy się skarżą, że to nie do zniesienia. 

Próbowałam już wszystkiego, na innych forach piszą niepewne rzeczy, google nic nie mówi. Bawiłam się z tym wyciszaniem szumu i nic. Bardzo proszę o pomoc jeśli mogłabym rozwiązać ten problem sama, bo reklamacja to byłaby ostateczność, bo jestem strasznie zrażona do tego typu usługi.

Sam głośnik i słuchawka powinna być całkowicie sprawna, problem musi tkwić w jakimś sofcie. Gadając np. przez fejsa czy Skype problem w ogóle nie istnieje. Nie gadam specjalnie często przez fona, a już na pewno nie długo, no ale to wciąż wada urządzenia.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 24,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zakładam, że sprawdzałaś już ustawienia samego głośnika. Być może problem twki w mikrofonie - poszukaj może w opcjach ustawień czułości mikrofonu, może da się jakoś ją zmniejszyć software'owo (Skype na pewno ma takie ustawienia i pewnie akurat w tym programie wszystko ustawione jest poprawnie, stąd brak zakłóceń). Jeśli w opcjach telefonu nie ma takiej możliwości to może znajdziesz jakąś aplikację w Play.

EDIT: 25+ Top Apps for Microphone Sensitivity (Android)

Opublikowano
  • Autor

niestety, wciąż nic. W każdym razie dziękuję za pomoc - jutro chyba się wybiorę z reklamką do Plusa, zobaczymy co powiedzą.

Opublikowano

Miałem ten sam problem w Samsungu S3. Nikt nie znał rozwiązania.. Wiem, że jak zdjąłem futerał chyba, to było lepiej.

Opublikowano
  • Autor

cholera... niedobrze. U mnie zdjęcie etui faktycznie zmniejsza to echo, ale u innych telefonów go w ogóle nie ma nawet z futerałem więc nie powinno tak być, to wada sprzętu i wkurza mnie to :/ nie jest to największy problem świata, ale zależałoby mi, żeby coś z tym zrobić. W internetach piszą coś o jakichś modemach, ale bałabym się ingerować w to wszystko skoro mam jeszcze gwarancję...

Opublikowano

Czy masz włączoną redukcję szumu w telefonie? Wyłącz ją. Miałem to samo w s3.