Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ile trwa najdluzsza trasa w DriveClub ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ok, przyznam szczerze że oceny SO mnie zaskoczyły, dobrze że się nie zakładałem.

ile trwa najdluzsza trasa w DriveClub ?

około 4 minut (z punktu A do B no i zależy od samochodu)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

aha dzieki, ja wlasnie skonczylem jeden wyscig w Forza Horizon 2 i zajelo mi to 17 minut <3 banderasbqfj7.png

Opublikowano

aha dzieki, ja wlasnie skonczylem jeden wyscig w Forza Horizon 2 i zajelo mi to 17 minut <3 banderasbqfj7.png

z punktu A do punktu B?

Opublikowano

tak, jezdzenie w kolko mnie nie kreci i szybko nudzi

Opublikowano

tak, jezdzenie w kolko mnie nie kreci i szybko nudzi

to zagraj w Test Drive Unlimited

Opublikowano

Jedno kółko maluchem po Nurburgringu zajęłoby pewnie jeszcze więcej :D

W ogóle wyścigi bez Nurburgringa to nie wyścigi, jaka ta miejscówka jest dobra :fsg: Chyba nigdy mi się nie znudzi.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

W ogóle wyścigi bez Nurburgringa to nie wyścigi, jaka ta miejscówka jest dobra :fsg: Chyba nigdy mi się nie znudzi.

To prawda, a w najlepszej wersji jest na past genie :/

Opublikowano

Na jedynym prawilnym sajcie z procentami  84.85 %

Gamerankings? Zawsze szanowałem tę stronę:

Uncharted 2:   Among Thieves 96.43%

Super Mario 64 96.41% Gears of War 93.97%  Halo: Combat Evolved 95.54% Half-Life 2 95.48%  Metroid Prime 96.33%

Mógłbyś dopisać które z tych gier są na plejstejszyn 4?

Opublikowano

wlasnie popatrzylem w statystyki FH 2 prawie 9h i ukonczone tylko 15% o_O DC pewnie bym z 3 razy skonczyl xD

Opublikowano

wlasnie popatrzylem w statystyki FH 2 prawie 9h i ukonczone tylko 15% o_O DC pewnie bym z 3 razy skonczyl xD

po 9h gry pewnie ukończyłeś już pierwszy festiwal?

Opublikowano

Piszesz jak typowy casual wyścigów, gier wyścigowych się nie przechodzi, kariera służy tylko poznaniu tras i samochodów, potem jest walka to setne części sekundy na danej trasie i danym samochodem.

Opublikowano

W #DC pewnie polaczyl bys sie z serverami z dwa razy przez ten czas xD

Opublikowano

Chodzi o nordschleife ?

Opublikowano

Nigdy nie robiłem z siebie eksperta do spraw wyścigów wiec jestem kazualem, nie zmienia to faktu że Forza Horizon 2 niszczy wielkością i tym co oferuje.

Opublikowano

Super Mario 64 96.41% Gears of War 93.97%  Halo: Combat Evolved 95.54% Half-Life 2 95.48%  Metroid Prime 96.33%

Fajnie, że cofasz się do poprzedniej generacji albo i głębiej żeby czymyś się podjarać, ale i tak fail bo tylko 1 gra jest z plejstacji huhuhe :Coolface:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nigdy nie robiłem z siebie eksperta do spraw wyścigów wiec jestem kazualem, nie zmienia to faktu że Forza Horizon 2 niszczy wielkością i tym co oferuje.

Napiszę jeszcze raz

81573047399965603433.png

Chodzi o nordschleife ?

tak

Opublikowano

TDU to gra dla ktorej kupilem zydboksa szkoda ze dostalem ROD-a zaraz po tym jak pogralem 12h non stop a po wymianie jeszcze 2x w ciagu 14 dni 

Lata pozniej kupilem kolejnego zydboxa GOW Edition i spoko zapierdala do dzisiaj 

Opublikowano

Napiszę jeszcze raz

81573047399965603433.png

82%? Zielona rasa gra od 83 wzwyż :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Chodzi o nordschleife ?

tak

Dziwne, jak gralem to mialem... o, tutaj nawet filmik jest.

Opublikowano

Mógłbyś dopisać które z tych gier są na plejstejszyn 4?

1. The Last of Us Remastered 95.70%

Halo: Combat Evolved 95.54% Gears of War 93.97% Titanfall 86.71% Super Mario 3D World 92.91% Bayonetta 2 90.83%

PS4 ma w tej chwili najlepiej ocenianego exa na next genach a ps3 ma najlepiej ocenianego hd exa na past genach. Uncharted 2 gra poprzedniej generacji a Last of Us na razie gra obecnej generacji. Na 100% procent na xbox one nie wyjdzie lepiej oceniany ex, xbotom zostają exy na 7-8 :reggie:

Opublikowano

"Last of us najlepsza gra obecnej generacji" - no z taka logika nie wygrasz :pope:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No to jak pod koniec żywota ps4 wyjdzie coś równie dobrego jak The Last of Us to się kupi za 500zł

Opublikowano

GTA San Andreas najlepsza gra tej generacji bo REMASTER wyszedł wczoraj.  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.