Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ogólnie i DriveClubPS+, jak i samo PS+ to straszna lipa teraz. W ogóle PS4 mocno spuchło ostatnio a X1 nabrał wiatru w żagle. W sumie, może to i lepiej.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To może ja zacznę:

1. xD

Opublikowano

Czy ja wiem? Komputery nadal góra, chcesz dobre...

Taką samą wyliczankę można zrobić też na konsolach, zwłaszcza Nintendo.

No i co w związku z tym? Najwięcej pier.dolą o kompach za 3k i wysypaniach ludzie, którzy albo nie mają kompa albo grają na laptopie z biedronki albo jeszcze lepiej są Yano nie updatują sterów do karty.

Opublikowano

Jak Sony mogło tak przeje.bać 2014 rok po wygranej z 2013 to ja nie wiem. Tzn. wiadomo, że sprzedają najwięcej konsol, ale pijarowo sporo tracą (przynajmniej w oczach tzw. hardcore'owych graczy).

Opublikowano

Driveclub jest niesamowity, tyle beki mi chyba jeszcze zadna gra nie dostarczyla.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Jak Sony mogło tak przeje.bać 2014 rok po wygranej z 2013 to ja nie wiem. Tzn. wiadomo, że sprzedają najwięcej konsol, ale pijarowo sporo tracą (przynajmniej w oczach tzw. hardcore'owych graczy).

Nie da się zawsze być najlepszym we wszystkim. Każdy popełnia błędy.

Opublikowano

O, Ninny znów wraca do opłacalności w najnowszym kwartale. Niech się to podtrzyma i trzymam kciuki, że rozbiją bank z amiibo.

Opublikowano

Jak mnie śmieszy to piana z pyska gdy się napisze że na PC coś jest lepsze albo po prostu dobre, i to zawsze wychodzi od klapka.

Opublikowano

6 grudzien....wierze

Opublikowano

Widziałbym to na konsoli Xbox One.

Opublikowano

6 grudzien....wierze

oczywiście że wierzysz, jesteś klapkiem. Co ci innego pozostało? :czezky:

Opublikowano

Czy ja wiem? Komputery nadal góra, chcesz dobre rpg? Tylko PC. Chcesz dobre strategie? Tylko PC. Chcesz dobre mmo? Tylko PC. Chcesz skillowych shooterów online? Tylko PC. Chcesz 4K/60fps w każdej grze? Tylko PC. Indie? Tylko PC. Emulatory, wsteczna kompatybilność? Tylko PC. Chcesz podłączyć każdy sprzęt jak został wyprodukowany na świecie? 5 monitorów? Streamować z swojego steama na lapka w dużym pokoju? Tylko PC. Cóż PC to jak świat bez podziałów na prawą czy lewą stronę, każdy ma wolność w swojej artystycznej wizji i w tym w czym czuje się najlepiej. Brak kilku gierek pokroju The Last of Us czy GTA V to nic.

chcesz dobry space shooter - tylko PC

jak tam wasze 30 fps cinematic experience? HEHE

Opublikowano

chcesz dobry space shooter - tylko PC

jak tam wasze 30 fps cinematic experience? HEHE

to + Oculus Rift  :obama:

Tymczasem kolejny news o PSNie

http://www.ppe.pl/news-31878-odnaleziono_nowa_luke_w_zabezpieczeniach_playstation_network_.html

Serwis Goldem.de poinformował, że Aria Akhavan – ekspert zabezpieczeń IT – odnalazł lukę w PlayStation Network. Jako dobry obywatel zgłosił swoje znalezisko przedstawicielom japońskiej korporacji, ale przez 2 tygodnie nie otrzymał jakiejkolwiek odpowiedzi.

W tej sytuacji postanowił nagłośnić sprawę, ponieważ wierzy, że w taki sposób odpowiednie osoby zajmą się sytuacją.

Akhavan uważa, że luka w zabezpieczeniach znajduje się w bazie danych SQL – wystarczy trochę umiejętności i wykorzystania SQL injection, aby móc swobodnie otrzymać dane.

Beczułcia

Opublikowano

Zobaczcie co dostanie Xbox One jako darmową grę w GwG xD
Volgarr05-noscale.jpg

Opublikowano

Zdunek, volgar the viking to WYKU.RWISTY side scroller i prosze sie od niego odstosunkowac.

Opublikowano

Ale bluber się śmieje z pikseli i mówi że jak nie ma 3d to jest niegrywalne, tak jest, taknieco?

Opublikowano

W Volgara trzeba zagrać żeby szanować. Xbone dostaje kolejną dobrą grę 

Opublikowano

Ogrywam teraz Shadow of Mordor i co prawda bawie sie dobrze, ale serio 10-/10? Walka jest efektowna, ale przeciez to samo mialem juz w 2009 roku, graficznie daje rade, system nemesis jest swietny, ale mapa, na ktora jestesmy wrzuceni to go wno obesrane i nie czerpie zadnej przyjemnosci z biegania po niej. Po 5h daje naciagane 7+/10 i nie rozumiem skad az taki zachwyt nad ta gra w necie. Pewnie to przez to, ze nie ogladalem nigdy LOTRa i uniwersum jest mi kompletnie obce.

Opublikowano

W_D poszło w 9mln. Dzięki Janusze!

:/

Opublikowano

Viking za(pipi)isty, nie to co samolociki w 3 kolorach.

No i Viva pinata, fajnie, czailem sie na uzywke a tu bam.

Co do oferty plusa to nie komentuje nawet, dobrze, ze juz nie place za to (pipi).

Opublikowano

Ogrywam teraz Shadow of Mordor i co prawda bawie sie dobrze, ale serio 10-/10? Walka jest efektowna, ale przeciez to samo mialem juz w 2009 roku, graficznie daje rade, system nemesis jest swietny, ale mapa, na ktora jestesmy wrzuceni to go wno obesrane i nie czerpie zadnej przyjemnosci z biegania po niej. Po 5h daje naciagane 7+/10 i nie rozumiem skad az taki zachwyt nad ta gra w necie. Pewnie to przez to, ze nie ogladalem nigdy LOTRa i uniwersum jest mi kompletnie obce.

Nie dlatego, po prostu gra jest ok, takie -10/10.

Opublikowano

Obesrane gry w GwG, nie mogę tego bronić, wybaczcie.

Opublikowano

Zobaczcie co dostanie Xbox One jako darmową grę w GwG xD

Volgarr05-noscale.jpg

zawsze lepsze niż to

mame_1942_(set_1)_2.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.