Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ogólnie i DriveClubPS+, jak i samo PS+ to straszna lipa teraz. W ogóle PS4 mocno spuchło ostatnio a X1 nabrał wiatru w żagle. W sumie, może to i lepiej.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To może ja zacznę:

1. xD

Opublikowano

Czy ja wiem? Komputery nadal góra, chcesz dobre...

Taką samą wyliczankę można zrobić też na konsolach, zwłaszcza Nintendo.

No i co w związku z tym? Najwięcej pier.dolą o kompach za 3k i wysypaniach ludzie, którzy albo nie mają kompa albo grają na laptopie z biedronki albo jeszcze lepiej są Yano nie updatują sterów do karty.

Opublikowano

Jak Sony mogło tak przeje.bać 2014 rok po wygranej z 2013 to ja nie wiem. Tzn. wiadomo, że sprzedają najwięcej konsol, ale pijarowo sporo tracą (przynajmniej w oczach tzw. hardcore'owych graczy).

Opublikowano

Driveclub jest niesamowity, tyle beki mi chyba jeszcze zadna gra nie dostarczyla.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Jak Sony mogło tak przeje.bać 2014 rok po wygranej z 2013 to ja nie wiem. Tzn. wiadomo, że sprzedają najwięcej konsol, ale pijarowo sporo tracą (przynajmniej w oczach tzw. hardcore'owych graczy).

Nie da się zawsze być najlepszym we wszystkim. Każdy popełnia błędy.

Opublikowano

O, Ninny znów wraca do opłacalności w najnowszym kwartale. Niech się to podtrzyma i trzymam kciuki, że rozbiją bank z amiibo.

Opublikowano

Jak mnie śmieszy to piana z pyska gdy się napisze że na PC coś jest lepsze albo po prostu dobre, i to zawsze wychodzi od klapka.

Opublikowano

6 grudzien....wierze

Opublikowano

Widziałbym to na konsoli Xbox One.

Opublikowano

6 grudzien....wierze

oczywiście że wierzysz, jesteś klapkiem. Co ci innego pozostało? :czezky:

Opublikowano

Czy ja wiem? Komputery nadal góra, chcesz dobre rpg? Tylko PC. Chcesz dobre strategie? Tylko PC. Chcesz dobre mmo? Tylko PC. Chcesz skillowych shooterów online? Tylko PC. Chcesz 4K/60fps w każdej grze? Tylko PC. Indie? Tylko PC. Emulatory, wsteczna kompatybilność? Tylko PC. Chcesz podłączyć każdy sprzęt jak został wyprodukowany na świecie? 5 monitorów? Streamować z swojego steama na lapka w dużym pokoju? Tylko PC. Cóż PC to jak świat bez podziałów na prawą czy lewą stronę, każdy ma wolność w swojej artystycznej wizji i w tym w czym czuje się najlepiej. Brak kilku gierek pokroju The Last of Us czy GTA V to nic.

chcesz dobry space shooter - tylko PC

jak tam wasze 30 fps cinematic experience? HEHE

Opublikowano

chcesz dobry space shooter - tylko PC

jak tam wasze 30 fps cinematic experience? HEHE

to + Oculus Rift  :obama:

Tymczasem kolejny news o PSNie

http://www.ppe.pl/news-31878-odnaleziono_nowa_luke_w_zabezpieczeniach_playstation_network_.html

Serwis Goldem.de poinformował, że Aria Akhavan – ekspert zabezpieczeń IT – odnalazł lukę w PlayStation Network. Jako dobry obywatel zgłosił swoje znalezisko przedstawicielom japońskiej korporacji, ale przez 2 tygodnie nie otrzymał jakiejkolwiek odpowiedzi.

W tej sytuacji postanowił nagłośnić sprawę, ponieważ wierzy, że w taki sposób odpowiednie osoby zajmą się sytuacją.

Akhavan uważa, że luka w zabezpieczeniach znajduje się w bazie danych SQL – wystarczy trochę umiejętności i wykorzystania SQL injection, aby móc swobodnie otrzymać dane.

Beczułcia

Opublikowano

Zobaczcie co dostanie Xbox One jako darmową grę w GwG xD
Volgarr05-noscale.jpg

Opublikowano

Zdunek, volgar the viking to WYKU.RWISTY side scroller i prosze sie od niego odstosunkowac.

Opublikowano

Ale bluber się śmieje z pikseli i mówi że jak nie ma 3d to jest niegrywalne, tak jest, taknieco?

Opublikowano

W Volgara trzeba zagrać żeby szanować. Xbone dostaje kolejną dobrą grę 

Opublikowano

Ogrywam teraz Shadow of Mordor i co prawda bawie sie dobrze, ale serio 10-/10? Walka jest efektowna, ale przeciez to samo mialem juz w 2009 roku, graficznie daje rade, system nemesis jest swietny, ale mapa, na ktora jestesmy wrzuceni to go wno obesrane i nie czerpie zadnej przyjemnosci z biegania po niej. Po 5h daje naciagane 7+/10 i nie rozumiem skad az taki zachwyt nad ta gra w necie. Pewnie to przez to, ze nie ogladalem nigdy LOTRa i uniwersum jest mi kompletnie obce.

Opublikowano

W_D poszło w 9mln. Dzięki Janusze!

:/

Opublikowano

Viking za(pipi)isty, nie to co samolociki w 3 kolorach.

No i Viva pinata, fajnie, czailem sie na uzywke a tu bam.

Co do oferty plusa to nie komentuje nawet, dobrze, ze juz nie place za to (pipi).

Opublikowano

Ogrywam teraz Shadow of Mordor i co prawda bawie sie dobrze, ale serio 10-/10? Walka jest efektowna, ale przeciez to samo mialem juz w 2009 roku, graficznie daje rade, system nemesis jest swietny, ale mapa, na ktora jestesmy wrzuceni to go wno obesrane i nie czerpie zadnej przyjemnosci z biegania po niej. Po 5h daje naciagane 7+/10 i nie rozumiem skad az taki zachwyt nad ta gra w necie. Pewnie to przez to, ze nie ogladalem nigdy LOTRa i uniwersum jest mi kompletnie obce.

Nie dlatego, po prostu gra jest ok, takie -10/10.

Opublikowano

Obesrane gry w GwG, nie mogę tego bronić, wybaczcie.

Opublikowano

Zobaczcie co dostanie Xbox One jako darmową grę w GwG xD

Volgarr05-noscale.jpg

zawsze lepsze niż to

mame_1942_(set_1)_2.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.