Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Rozważam jeszcze X1, ale szczerze mówiąc chociaż FH2 i SO kuszą bardzo, to Halo czy GoW już mnie średnio jarają, bo nie gram w multi. Mógłbym zacząć, ale nie chcę.

dojdzie scalebound, tomb rider, fm6 i quantum break - jak nie lubisz multi imo zacne exy

ale poczekaj jeszcze na e3 "może coś pokażo" a zostalo nieco ponad 2 tyg

Opublikowano

nie jestem pedałem

:shotgun:

Opublikowano

yeti tasowal sie do remastera ultry sf4, a ten garazowy team to odpowiadal za ta wersje ja ponoc totalnie spier.dolil - input lag i dziwne freezy nawet w menu i offline

dalej jedyna rozsadna opcja dla wielbicieli bijatyk na tej generacji to swietny MKX

Klątwa Jetiego ;)

Opublikowano

Pamietajmy ze Tomb Raider to czasowy ex co po raz kolejny Knur potwierdził ostatnio, a FM6 to po FM5 niewiadoma, pomijając juz fakt ze PCars ma tak wysoka poprzeczkę ze nie wiem czym Forza musiałaby zachwycić zeby odstawić PCars.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tomb Raider to czasowy ex co po raz kolejny Knur potwierdził ostatnio

link

Opublikowano

Project C.A.R.S. i poprzeczka... Chyba taka:

2vmyp02.jpg

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

a no tak, zapomnialem ze pozniej ma wyjsc tez na pc

Opublikowano

Forza dla casuali w sam raz, pCARS to nie konkurencja, bardziej nowy NFS

Opublikowano

Forza dla casuali w sam raz, pCARS to nie konkurencja, bardziej nowy NFS

Racja

a no tak, zapomnialem ze pozniej ma wyjsc tez na pc

Myślisz ze Knur ktory kocha PC rownie mocno jak Xboxa nie wspomniałby o tym?
Opublikowano

Spencer czlowiek zjawisko, ratuje xboxa, wybawia pc gaming, nawet klapy z chinskim trójnogiem spijają każde słowo z jego ust czy będzie na tyle litościwy by po kilku miesiącach rzucić im jakiś ochłap w prezencie

jeśli Król kopnie wam po pół roku tego tomb ridera to zrobi dla was wiecej dobrego niż Sony przez wszystkie lata istnienia ps4

Opublikowano

Spencer powiedzial w pierwszym wywiadzie po ogloszeniu TR, ze deal jest podobny do tego z Dead Rising 3 albo Ryse.

Dead Rising - XO, potem PC.

Ryse - XO, potem PC.

Tomb Rider - dopisz sobie sam.

Opublikowano

wybór xboxa po e3 to jak przyznanie się że zawsze kibicowało juve dopiero po zdobyciu potrójnej korony

Opublikowano

Ja juz wam powiedziałem, Forza 6 i GT7 to dla mieć lub nie mieć Xboxa.

Opublikowano

ja bym chcial by konfa z e3 jakiejkolwiek firmy zmiotla tak jak nowy mad max i gitarzysta w nim - czego sobie i wam zycze

Opublikowano

lepszy

Opublikowano

Spencer powiedzial w pierwszym wywiadzie po ogloszeniu TR, ze deal jest podobny do tego z Dead Rising 3 albo Ryse.

Dead Rising - XO, potem PC.

Ryse - XO, potem PC.

Tomb Rider - dopisz sobie sam.

juz to (pipi)a widze, ostatni tomb raider za(pipi)iscie sie sprzedal a i tak square plakalo ze za malo zarobili. No chyba ze knur ciezarowki pieniedzy skosnym dostarczyl.

Opublikowano

krol plejstejszyn przyznal ze no slabo to wyglada na ten rok na ps4 wiec wynagrodzi klapom to 3 wydaniom gry until down - wilk syty i owca cała

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.