Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
016.0.jpg

nie mógłbym spać gdyby taki kondon się na mnie gapił.

Duszyczka nie wymienia nawet Ratcheta

rimejki starych strzelanek #nikogo.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie mógłbym spać gdyby taki kondon się na mnie gapił.

Po obu stronach wymienił najcięższe działa, czyli zastosował tę samą metodologię do obu konsol - żadnych gier ruchowych, żadnych gier arcade, żadnych remasterów, żadnych F2P. Dlatego nie wiem o co się spinasz, nie jego wina, że tak to wygląda w przypadku PS4.

Zresztą beka, bo całą poprzednią generację klapersy wymyślały sobie takie zestawienia, żeby żadnych gier na X360 nie uwzględniać i wpisywaliście gry, w które nikt z Was nie grał.

Zawsze liczyliście pudełkowe blockbustery, no to macie. Xone > PS4

Ale jeżeli chodzi  exy na ten rok to remaster halo i Ori, które jest grą arcade (pomijając już fakt, że to nie ex) wymieniacie co chwilę. Moja dyskusja z wami nie ma sensu, bo widzę podwójne standardy u was biorą górę.

Piszcie dalej sobie te swoje pseudo listy kiedy ja w 2015 będę zagrywał się w exa, którego w 2015 wg. was nie ma. Czyli kupioną na Play-asia genialną Yakuze Zero.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Coś ci nie pasuje w kondonie?

Opublikowano

Ten ratchet to nie jest czasem remaster 1?

Oczywiście, że jest. Nie wymagaj od Irasa czegokolwiek, a już na pewno nie myślenia.

Opublikowano

Reboot.

Opublikowano

przecież to jest prawie tak creepy jak plakat z kubicą w hc roomie.

które jest grą arcade

wychodzi w retailu.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Reboot.

Gra z PS2 w ładniejszej grafice, nikogo.

Uprzedzam, Halo też mnie wali.

Opublikowano

Coś ci nie pasuje w kondonie?

Nie ma takiego słowa w słowniku języka polskiego.

Opublikowano

Aj kindappa, kindappa.

Opublikowano

Remake gry, ktora miala juz swojego remastera na ps3. Oczywiście tylko 1 czesc, zeby potem mogli wydać jeszcze 2 i za kazda skasowac 200zl. #4theplayers

Opublikowano

Reboot.

Gra z PS2 w ładniejszej grafice, nikogo.

Uprzedzam, Halo też mnie wali.

Tylko gra pisana od początku plus maja dodać nowosci w mechanice i inne bonusy. Sami mówili o tym że to bardziej Reboot z okazji filmu animowanego.

Opublikowano

bo pewnie nie obejmuje haseł powstających po ześlizgnięciu się palca o jeden klawisz na lewo.

Ale jeżeli chodzi  exy na ten rok to remaster halo i Ori, które jest grą arcade

nie jest.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Sorry kidnappa, ale jesteś na straconej pozycji w tej dyskusji. Soul tak samo po stronie Xone nie wymieniał State od Decay czy Screamride i Game 4 itp. podobnych produkcji, więc to Ty piszesz głupoty w tym momencie. Wymieniał blockbustery i tak ta lista wygląda.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Teka no ale nie wmówisz mi, że nad edycją z Robertem byś się nie zastanowił

kZisHdW.jpg

w zestawie z #Driveclub

Opublikowano

Remake gry, ktora miala juz swojego remastera na ps3. Oczywiście tylko 1 czesc, zeby potem mogli wydać jeszcze 2 i za kazda skasowac 200zl. #4theplayers

To tak jak z Halo, Remake gry, ktora miala juz swojego remastera na x360, za którego skasowali hajs. Teraz wydając go ponownie w składance szefa kuchni i ponownie kosząc po raz trzeci za tą samą gierkę kasę.

Ale przecież to Sony jest takie złe.

Sorry kidnappa, ale jesteś na straconej pozycji w tej dyskusji. Soul tak samo po stronie Xone nie wymieniał State od Decay czy Screamride i Game 4 itp. podobnych produkcji, więc to Ty piszesz głupoty w tym momencie. Wymieniał blockbustery i tak ta lista wygląda.

Spoko, już napisałem co na ten temat myślę, wy będziecie jak typowe Janusze grać nowego Tomb Raidera ja bede śmigał w Yakuze Zero oraz Tearaway Unfolded, w którym zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Peace.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Tylko gra pisana od początku plus maja dodać nowosci w mechanice i inne bonusy. Sami mówili o tym że to bardziej Reboot z okazji filmu animowanego.

Ale to nie zmienia faktu, że "ale to już było". I to dwie generacje temu, a nawet jedną.

Z Halo: CE to samo.

Tylko, że Halo ma multi i to jest ta przewaga.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

same niezawodne, dedykowane serwery giganta redmont do halo: combat evolved są warte tych 60 dolców. ale kosztują 15 więc #bumhedszot.

kZisHdW.jpg

zrobiło mi dzień xD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

To tak jak z Halo, Remake gry, ktora miala juz swojego remastera na x360, za którego skasowali hajs. Teraz wydając go ponownie w składance szefa kuchni i ponownie kosząc po raz trzeci za tą samą gierkę kasę.

Chyba Ci mózg odjęło chłopie XD

Kolekcja Halo - 4 gry w tym 2 rimejki + tony nowych ficzerów za 60$.

Składanka w wykonaniu Sony - TLOU za 50-60$

To tak jakby MS wypuścił remaster Halo 4 z DLC za 50$.

Opublikowano

Chyba Ci mózg odjęło chłopie XD

Kolekcja Halo - 4 gry w tym 2 rimejki + tony nowych ficzerów za 60$.

Składanka w wykonaniu Sony - TLOU za 50-60$

Ty chyba tego "musku" nigdy nie miałeś, bo nikt tu nie gadał o TLOU a ty ni z gruchy ni z pietruchy o nim wyskakujesz. Zobacz najpierw do czego odnosi się mój post zanim zaczniesz takie głupoty pisać.

Opublikowano

Co za różnica jaka gra: rimejk 1 gry za 50$ vs 2 remastery + 2 rimejki w paczce za 60$.

Dlatego totalną głupotą jest pisanie, że to to samo.

Teka no ale nie wmówisz mi, że nad edycją z Robertem byś się nie zastanowił

kZisHdW.jpg

w zestawie z #Driveclub

Dałbym 2 plusy gdybym mógł :)

Opublikowano

Jakie dwa rimejki? Rimejk to jest jeden, a drugie co najwyżej remaster rimejka.

Opublikowano

Co za różnica jaka gra: rimejk 1 gry za 50$ vs 2 remastery + 2 rimejki w paczce za 60$.

Ty na prawdę jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

Wytłumaczę ci łopatologicznie, bo chyba nie rozumiesz. Koper gada o Ratchecie, który był na PS2 potem jego remaster na PS3, za którego skosili hajs a w 2015 ma być rimejk z okazji filmu, za który skoszą hajs po raz trzeci.

ja to porownałem do sytuacji z Halo gdzie gra wyszła na OG X, PC potem rimejk na X360, za którego skosili hajs ponownie i teraz wychodzi w kolekcji master szefa i będą kosić hajs za gre po raz trzeci.

Chyba logiczne, że rimejk 1 gry < 2 remastery, 2 rimejki, tylko nie o to mi chodziło.

Bo koper gadał, że Sony skosi 3 raz hajs za tę samą grę a MS zrobi również to samo.

same niezawodne, dedykowane serwery giganta redmont do halo: combat evolved są warte tych 60 dolców. ale kosztują 15 więc #bumhedszot.

rimejki starych strzelanek #nikogo.

Podwójne standardy u botów.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

zostałem zdemaskowany :(.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.