Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
016.0.jpg

nie mógłbym spać gdyby taki kondon się na mnie gapił.

Duszyczka nie wymienia nawet Ratcheta

rimejki starych strzelanek #nikogo.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie mógłbym spać gdyby taki kondon się na mnie gapił.

Po obu stronach wymienił najcięższe działa, czyli zastosował tę samą metodologię do obu konsol - żadnych gier ruchowych, żadnych gier arcade, żadnych remasterów, żadnych F2P. Dlatego nie wiem o co się spinasz, nie jego wina, że tak to wygląda w przypadku PS4.

Zresztą beka, bo całą poprzednią generację klapersy wymyślały sobie takie zestawienia, żeby żadnych gier na X360 nie uwzględniać i wpisywaliście gry, w które nikt z Was nie grał.

Zawsze liczyliście pudełkowe blockbustery, no to macie. Xone > PS4

Ale jeżeli chodzi  exy na ten rok to remaster halo i Ori, które jest grą arcade (pomijając już fakt, że to nie ex) wymieniacie co chwilę. Moja dyskusja z wami nie ma sensu, bo widzę podwójne standardy u was biorą górę.

Piszcie dalej sobie te swoje pseudo listy kiedy ja w 2015 będę zagrywał się w exa, którego w 2015 wg. was nie ma. Czyli kupioną na Play-asia genialną Yakuze Zero.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Coś ci nie pasuje w kondonie?

Opublikowano

Ten ratchet to nie jest czasem remaster 1?

Oczywiście, że jest. Nie wymagaj od Irasa czegokolwiek, a już na pewno nie myślenia.

Opublikowano

Reboot.

Opublikowano

przecież to jest prawie tak creepy jak plakat z kubicą w hc roomie.

które jest grą arcade

wychodzi w retailu.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Reboot.

Gra z PS2 w ładniejszej grafice, nikogo.

Uprzedzam, Halo też mnie wali.

Opublikowano

Coś ci nie pasuje w kondonie?

Nie ma takiego słowa w słowniku języka polskiego.

Opublikowano

Aj kindappa, kindappa.

Opublikowano

Remake gry, ktora miala juz swojego remastera na ps3. Oczywiście tylko 1 czesc, zeby potem mogli wydać jeszcze 2 i za kazda skasowac 200zl. #4theplayers

Opublikowano

Reboot.

Gra z PS2 w ładniejszej grafice, nikogo.

Uprzedzam, Halo też mnie wali.

Tylko gra pisana od początku plus maja dodać nowosci w mechanice i inne bonusy. Sami mówili o tym że to bardziej Reboot z okazji filmu animowanego.

Opublikowano

bo pewnie nie obejmuje haseł powstających po ześlizgnięciu się palca o jeden klawisz na lewo.

Ale jeżeli chodzi  exy na ten rok to remaster halo i Ori, które jest grą arcade

nie jest.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Sorry kidnappa, ale jesteś na straconej pozycji w tej dyskusji. Soul tak samo po stronie Xone nie wymieniał State od Decay czy Screamride i Game 4 itp. podobnych produkcji, więc to Ty piszesz głupoty w tym momencie. Wymieniał blockbustery i tak ta lista wygląda.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Teka no ale nie wmówisz mi, że nad edycją z Robertem byś się nie zastanowił

kZisHdW.jpg

w zestawie z #Driveclub

Opublikowano

Remake gry, ktora miala juz swojego remastera na ps3. Oczywiście tylko 1 czesc, zeby potem mogli wydać jeszcze 2 i za kazda skasowac 200zl. #4theplayers

To tak jak z Halo, Remake gry, ktora miala juz swojego remastera na x360, za którego skasowali hajs. Teraz wydając go ponownie w składance szefa kuchni i ponownie kosząc po raz trzeci za tą samą gierkę kasę.

Ale przecież to Sony jest takie złe.

Sorry kidnappa, ale jesteś na straconej pozycji w tej dyskusji. Soul tak samo po stronie Xone nie wymieniał State od Decay czy Screamride i Game 4 itp. podobnych produkcji, więc to Ty piszesz głupoty w tym momencie. Wymieniał blockbustery i tak ta lista wygląda.

Spoko, już napisałem co na ten temat myślę, wy będziecie jak typowe Janusze grać nowego Tomb Raidera ja bede śmigał w Yakuze Zero oraz Tearaway Unfolded, w którym zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Peace.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Tylko gra pisana od początku plus maja dodać nowosci w mechanice i inne bonusy. Sami mówili o tym że to bardziej Reboot z okazji filmu animowanego.

Ale to nie zmienia faktu, że "ale to już było". I to dwie generacje temu, a nawet jedną.

Z Halo: CE to samo.

Tylko, że Halo ma multi i to jest ta przewaga.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

same niezawodne, dedykowane serwery giganta redmont do halo: combat evolved są warte tych 60 dolców. ale kosztują 15 więc #bumhedszot.

kZisHdW.jpg

zrobiło mi dzień xD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

To tak jak z Halo, Remake gry, ktora miala juz swojego remastera na x360, za którego skasowali hajs. Teraz wydając go ponownie w składance szefa kuchni i ponownie kosząc po raz trzeci za tą samą gierkę kasę.

Chyba Ci mózg odjęło chłopie XD

Kolekcja Halo - 4 gry w tym 2 rimejki + tony nowych ficzerów za 60$.

Składanka w wykonaniu Sony - TLOU za 50-60$

To tak jakby MS wypuścił remaster Halo 4 z DLC za 50$.

Opublikowano

Chyba Ci mózg odjęło chłopie XD

Kolekcja Halo - 4 gry w tym 2 rimejki + tony nowych ficzerów za 60$.

Składanka w wykonaniu Sony - TLOU za 50-60$

Ty chyba tego "musku" nigdy nie miałeś, bo nikt tu nie gadał o TLOU a ty ni z gruchy ni z pietruchy o nim wyskakujesz. Zobacz najpierw do czego odnosi się mój post zanim zaczniesz takie głupoty pisać.

Opublikowano

Co za różnica jaka gra: rimejk 1 gry za 50$ vs 2 remastery + 2 rimejki w paczce za 60$.

Dlatego totalną głupotą jest pisanie, że to to samo.

Teka no ale nie wmówisz mi, że nad edycją z Robertem byś się nie zastanowił

kZisHdW.jpg

w zestawie z #Driveclub

Dałbym 2 plusy gdybym mógł :)

Opublikowano

Jakie dwa rimejki? Rimejk to jest jeden, a drugie co najwyżej remaster rimejka.

Opublikowano

Co za różnica jaka gra: rimejk 1 gry za 50$ vs 2 remastery + 2 rimejki w paczce za 60$.

Ty na prawdę jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

Wytłumaczę ci łopatologicznie, bo chyba nie rozumiesz. Koper gada o Ratchecie, który był na PS2 potem jego remaster na PS3, za którego skosili hajs a w 2015 ma być rimejk z okazji filmu, za który skoszą hajs po raz trzeci.

ja to porownałem do sytuacji z Halo gdzie gra wyszła na OG X, PC potem rimejk na X360, za którego skosili hajs ponownie i teraz wychodzi w kolekcji master szefa i będą kosić hajs za gre po raz trzeci.

Chyba logiczne, że rimejk 1 gry < 2 remastery, 2 rimejki, tylko nie o to mi chodziło.

Bo koper gadał, że Sony skosi 3 raz hajs za tę samą grę a MS zrobi również to samo.

same niezawodne, dedykowane serwery giganta redmont do halo: combat evolved są warte tych 60 dolców. ale kosztują 15 więc #bumhedszot.

rimejki starych strzelanek #nikogo.

Podwójne standardy u botów.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

zostałem zdemaskowany :(.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.