Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Whatever exy ps3 też miażdżyły gjerki z bonera

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@raven

Poza lbp3 od 2014 to już głównie importy z Japonii, lub i nie-importy vel odżałowana Yakuza Ishin. ;/

no i 360 miażdy w tym roku tego japońskiego szrota 

a jak było, że w 2013 PS3 miażdży X360, to boty tylko "a kogo tam past geny obchodzą, teraz liczą się tylko next geny!" xD

Ja tam zawsze mówilem, że 2013 to najlepszy rok w wykonaniu sony i ps3. I dalej podtrzymuje stanowisko. 

Opublikowano

@raven

Poza lbp3 od 2014 to już głównie importy z Japonii, lub i nie-importy vel odżałowana Yakuza Ishin. ;/

A co ta konsola od Microshitu po za drugim Horyzontem dostanie?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

xDDD w jakie gry z multi ty w ogóle grałeś na ps3?

U2 i kz2. Traumatyczne przezycie na ds3 :/

Opublikowano

@bluber

W 2009 miałeś Demon' Souls, dopakowanego o drugie tyle kontentu w stosunku do 2008 Wipeouta Fury, no i U2, KZ2, Infamous, Ratchet A Crank in Time. Większy wybór i liczba szpili była jednak 5 lat temu. Patrząc obiektywnie. Na tej samej zasadzie oceniam lepszy rok 2014 dla bonera. Nawet jeśli nie trafia w mój gust. To chyba jeden z niewielu aspektów CW, gdzie można być obiektywnym.

Opublikowano

Ale ilość nie zawsze musi iść w jakość. Wolał bym dostać jednego exa miażdżącego 3 czy nawet 4 średnie po przeciwnej stronie

Opublikowano

@raven

Jezu ty masz bana na google czy co?

Fable Anniversary

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Titanfall

Forza Horizon 2

Super Time Force

Max: The Curse of Brotherhood

Opublikowano

wiadomo. lepiej nie mieć niż mieć.

Opublikowano

Forza spoko, reszta do piachu

Opublikowano

@raven

Fable Anniversary

Titanfall

Forza Horizon 2

Super Time Force

Świetne exy, Połowa z tych gier dostepna na PC a i nawet gierka dostepna na PlayStation się na tej liście znalazła.

wiadomo. lepiej nie mieć niż mieć.

Jeżli to było do mnie to radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Ale ilość nie zawsze musi iść w jakość. Wolał bym dostać jednego exa miażdżącego 3 czy nawet 4 średnie po przeciwnej stronie

Dla mnie więcej fajnych gierek było jednak 5 lat temu, choć Ni No Kuni jeszcze nie sprawdzałem, a GT6 to dla mnie taki samy meh jak każdy inny "asfaltowy racer" (poza Burnaut Revenge/Dominator i NFS Underground <3)  

Opublikowano

idź grać w bf4 lepiej

@raven

Fable Anniversary

Titanfall

Forza Horizon 2

Super Time Force

Świetne exy, Połowa z tych gier dostepna na PC a i nawet gierka dostepna na PlayStation się na tej liście znalazła.

Jest na ps3? No nie ma, bo takim razie ps3 w 2013 nie miażdżyło bo Tlou jest na ps4, Dragon's Crown na vicie itp god of war 7 to słabizna, tak samo jak beyond i ratchet. Gdyby nie Tlou to też by takiej rewelacji nie było, zresztą w głosowaniu na goty 2013 tutaj na forum tylko tlou zbierało jakieś głosy z tych super eksów na ps3 a reszte albo mało kto kupił albo było słabe.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

xD licząc gry ze średnią powyżej 80% to na current geny jest póki co po jednym, w tym na ps4 jest to remaster gry z ps3. Wracaj sobie do BFa, chyba, że już nabiłeś wszystkie online aczki, bo było ich tak mało i nie masz co robić :(

Opublikowano

Jeżli to było do mnie to radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem.

ale ja doskonale czytam ze zrozumieniem. wolałbyś jednego miażdżącego exa. niestety nie ma ani jednego takiego, kiedy po stronie konkurencji jest ich kilka.

Opublikowano

idź grać w bf4 lepiej

@raven

Fable Anniversary

Titanfall

Forza Horizon 2

Super Time Force

Jest na ps3? No nie ma więc no miażdy to ps3 anyway.

Śmiechłem :D Ale jak chcesz w taki sposób to zaginać pomijając wszystkie inne platformy pozostawiając tylko X360vsPS3 to masz rację konsola od Micrshitu ma lepszy rok chociaż nie nazwał bym tego miazgą. taki Fable to np słaba gra, Max też mocny średniak.

Opublikowano

ciekawych rzeczy się dowiadujemy - fable słaba gierka.

Opublikowano

Sorry kidnappa, ale biorąc pod uwagę, że X360 zeszło prawie 90 mln, to raczej dla ogółu nie miało znaczenia czy coś jeszcze na PC wychodzi, a ważne było czy w dane produkcje zagrają na konsoli.

To Ty zaginasz rzeczywistość udając, że tych gier nie ma.

Opublikowano

idź grać w bf4 lepiej

@raven

Fable Anniversary

Titanfall

Forza Horizon 2

Super Time Force

Jest na ps3? No nie ma więc no miażdy to ps3 anyway.

Śmiechłem :D Ale jak chcesz w taki sposób to zaginać pomijając wszystkie inne platformy pozostawiając tylko X360vsPS3 to masz rację konsola od Micrshitu ma lepszy rok chociaż nie nazwał bym tego miazgą. taki Fable to np słaba gra, Max też mocny średniak.

No to w takim razie wy klapki też zaginacie czasoprzestrzeń bo w takim razie na koniec roku jest 2:2 w eksach na XO/PS4

Infamous SS oraz DriveClub vs FH2 i Sunset Overdrive ok taknie?

Opublikowano

xD licząc gry ze średnią powyżej 80% to na current geny jest póki co po jednym, w tym na ps4 jest to remaster gry z ps3. Wracaj sobie do BFa, chyba, że już nabiłeś wszystkie online aczki, bo było ich tak mało i nie masz co robić :(

Matematyka nie jest twoją mocną stroną. Na PS4 liczba exów ze średnią ocen powyżej 80% wynosi 3

ciekawych rzeczy się dowiadujemy - fable słaba gierka.

Fable anniversary jak najbardziej.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

prawilnie chciałbym przypomnieć Transistor i Aby's Odyssey są takimi samymi prawilnymi exami jak Titan i DR3. i tego się trzymajmy.

Opublikowano

Exy ze średnią powyżej 80? Urocze.

<głaszcze WiiU>

Opublikowano

prawilnie chciałbym przypomnieć Transistor i Aby's Odyssey są takimi samymi prawilnymi exami jak Titan i DR3. i tego się trzymajmy.

Nie wiem jak Transistor, ale Abe wyjdzie na Xbone, a Titan i DR3 nie. :P

CZYLI TIME EX HE HE HE

Edytowane przez suteq

Opublikowano

to które to te te dwa killery oprócz infamousa?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Gdyby nie Tlou to też by takiej rewelacji nie było, zresztą w głosowaniu na goty 2013 tutaj na forum tylko tlou zbierało jakieś głosy z tych super eksów na ps3 a reszte albo mało kto kupił albo było słabe.

Miejsce 9. Ni No Kuni oraz X COM- 14 punktów

ni-preview.jpg

XCOM-PS3-600x300.jpg

Miejsce 8. Dragon's Crown - 15 punktów

dragons-crown-screenshots-2-600x300.jpg

Miejsce 1. The Last of Us - 221 punktów

The_Last_Of_Us_56204.jpg

<_<

Opublikowano

to które to te te dwa killery oprócz infamousa?

Liczę, że potrafisz korzystać z internetu i sobie na gamerankings.com wejdziesz i sprawdzisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.