Opublikowano 11 czerwca 201410 l Witam Są tu jacyś tacy leciwi jak ja, którzy wychowali się na starym Jarocku ? lub pasjonaci starego PL Punk-Rocka ? Dla mnie ten festiwal to legenda na której się wychowałem. https://www.youtube.com/watch?v=7i27IoDMqqE Edytowane 11 czerwca 201410 l przez lennox
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Autor No jasne ale przyznam, że mało słuchałem bo nie za bardzo mi podeszło
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Na Jarocinie ukradli kiedyś koledze namiot z zawartością, wraz z portfelem i dokumentami. Takie mam zdanie o tych ludziach, złodzieje, zadymiarze, brudasy.TYLKO TOMORROWLAND, ładne du.py, szampan i czysto!
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Autor A powiedz proszę, na każdym innym festiwalu takie rzeczy się nie zdarzają ? Nie możesz wrzucać wszystkich do jednego worka. Tym bardziej, że z tego co piszesz tam nie byłeś Ja tam jeździłem i nigdy nikomu nic nie ukradłem. Ani nikt mnie. Poza tym na festiwalach tego typu jaki wpisałeś zdaje się, że sa innego rodzaju "problemy" Edytowane 11 czerwca 201410 l przez lennox
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Autor Wańka Wstańka i OMB kapitalne zespoły. Tego drugiego niestety live nie widziałem, ale WW jak najbardziej Mega sprawa - pozdrów proszę Brata