Skocz do zawartości

Eminem - Shady XV

Featured Replies

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 164,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

BLEEED BBITCH BLEEEED BLEEEEEEED BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED

SOOOOOOOOOŁ LONG AJ DONT WANNA GOOOOŁ OOOOOOOOOOOOON 

Opublikowano

AJ DONT ŁONA GOOO OOOOOOOON ŁIDAŁCZU

Opublikowano

jest dorosłym mężczyzną i szanowanym dziennikarzem.

Opublikowano

Ja swoją znajomość z kawałkami slima zacząłem od

https://www.youtube.com/watch?v=wEQi87xSIgU

pamiętam, że z początku mi się nie spodobało. Później oszalałem na punkcie tego gościa, nawet głowę na żółto farbowałem u koleżanek. xD

Opublikowano

Ja swoją znajomość z kawałkami slima zacząłem od

https://www.youtube.com/watch?v=wEQi87xSIgU

pamiętam, że z początku mi się nie spodobało. Później oszalałem na punkcie tego gościa, nawet głowę na żółto farbowałem u koleżanek. xD

Piona wujek, ja też miałem epizod z przefarbowanymi na blond włosami XD

Opublikowano

dyskoteka szkolna w podstawówce, wjeżdża the real slim shady - wszystkie hip-hopowe głowy stoją pod ścianą i bujają karkiem \m/.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ja w podstawówce nie lubiłem eminema a koledzy robili o nim prace dodatkowe i plakaty :( 

tak samo nie lubiłem Paktofoniki, a teraz znam i Ema i PFK wszystkie piosenki na pamięć.

Opublikowano

u mnie na ośce wszyscy biegali z kasetami ema i paktofoniki. pewnie słuchałeś ace of base i aqua:

https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A

chociaż we wrocławiu oczywiście największym szacunkiem cieszyła się oczywiście konfederacja absolwentów szkoły technicznej artykulacji.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

JU KEN BRASZ MAJ HER ANDRESS ME EWRYŁEEEEEEEEEEEER

Opublikowano

Pierwsze Eminemy, to chyba jak graliśmy z kolegami w WWE na PSXie, a w tle leciało Kim.

Opublikowano

mam nadzieje, że prawilnie z bazaru.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I'm gonna kill this bitch, I'm gonna kill 'em, I'm going to fucking jail cause I'm gonna kill this bitch

2002 rok, wakacje u wujka, na Vivie leci leci teledysk do Without Me, wujek ściągnął płytę chu,j wie skąd, wypalił mi na CDka, wydrukował (!) okładkę, a nawet nadruk na płytę.

Piękne czasy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A kupowaliście sobie dresy na wzór tych w których chodził Eminem?  :sweat:

Opublikowano

I'm gonna kill this bitch, I'm gonna kill 'em, I'm going to fucking jail cause I'm gonna kill this bitch

2002 rok, wakacje u wujka, na Vivie leci leci teledysk do Without Me, wujek ściągnął płytę chu,j wie skąd, wypalił mi na CDka, wydrukował (!) okładkę, a nawet nadruk na płytę.

Piękne czasy.

wtedy szanowało się piraty. pozdrawiam, grzybiarz.