August 27, 201411 yr ale Ty tak na serio? xD to nie będzie typowy album, w skład ma wchodzić 2cd - na pierwszej ma być greatest hits wytwórni shady records, na drugiej mają być nowe tracki od członków, czyli ema, yeli i rzeźników. Niestety patrząc na jakość tego singla po samym eminemie nie oczekuje zbyt wiele.
August 27, 201411 yr Tak, serio. Widzę, że nie wiesz o czym jest utwór albo dla CIebie dobry rap to jest 'we made you' albo 'without me' Kapitalny track. Eminem również ostatnio pokazał pazur w kawałku z Busta Rhymes - Calm Down. Widać, że jest w formie. Edited August 27, 201411 yr by Szejdj
August 27, 201411 yr dobry 'utwór' ma przede wszystkim dobry podkład, guts over fear jest po prostu marny i nie chce mi się o nim pisać, ale już calm down pretenduje do miana jednego z najgorszych bitów ever na spółę z monster z mmlp2. Edited August 27, 201411 yr by 44bronx
August 27, 201411 yr em to mój ulubiony raper + uważam go za najlepszego technika, ale co ja poradzę, że mniej więcej od mmlp2 ma totalnego chvja w uchu. Ostatni dobry album to recovery, choć na BME z rojsem też było całkiem porządnie.
August 27, 201411 yr Uwielbiam tematy o Eminemie. Tyle tutaj Januszy rapowych zawsze się udziela <3 (oczywiście nie Ty, bronx :*)
August 27, 201411 yr Uwielbiam tematy o Eminemie. Tyle tutaj Januszy rapowych zawsze się udziela <3 (oczywiście nie Ty, bronx :*) janusze i gimby kochajo kaena, co zrobisz
August 27, 201411 yr Jak ktoś nie zna angielskiego to zgadzam się, że dla takiej osoby bit może mieć duże znaczenie
August 27, 201411 yr Słyszałem, że po zakończeniu kariery ma taki plan. Swoją drogą fakt, że bity ma fatalne od dawna... Jeszcze na Relapse było znośnie, a potem równia pochyła...
August 27, 201411 yr Jak ktoś nie zna angielskiego to zgadzam się, że dla takiej osoby bit może mieć duże znaczenie xD
August 28, 201411 yr Poje,bało go tymi babskimi refrenami. Każdy taki sam. Wszystkie od Recovery zlewają się w jedną bezkształtną papkę, która jest puszczana o 19 na esce. I ten bit. O (pipi). Niech on już odejdzie. I to nie chodzi o to, że ja go nie lubię. Lubię. Drugą czy trzecią płytę słucham z przyjemnością. Czwartą momentami też. Soundtrack do 8 Mili też jest ok. Ale te jego pierdy od Relapse? JA PIER,DOLEEEEE Edited August 28, 201411 yr by ragus
August 28, 201411 yr Poje,bało go tymi babskimi refrenami. Każdy taki sam. Wszystkie od Recovery zlewają się w jedną bezkształtną papkę, która jest puszczana o 19 na esce. I ten bit. O (pipi). Niech on już odejdzie. I to nie chodzi o to, że ja go nie lubię. Lubię. Drugą czy trzecią płytę słucham z przyjemnością. Czwartą momentami też. Soundtrack do 8 Mili też jest ok. Ale te jego pierdy od Relapse? JA PIER,DOLEEEEE Nie pie.rdol, na recovery był w formie w (pipi). Ostatni jego dobry album. Zwroteczka z No Love to przecież jedna z jego lepszych.
August 28, 201411 yr tututututututu TUTUTUTUTUTUTUTUTU tututututututut TUTUTUTUTUTUTUTUTU no moreee Edited August 28, 201411 yr by ragus
August 29, 201411 yr [...] Sometimes I feel like all I ever do isFind different ways to word the same, old songEver since I came alongFrom the day the song called "Hi! My Name Is" dropped [...] So to the break of dawn here I go recycling the same, old songBut I'd rather make "Not Afraid 2" than make another mothafuckin' "We Made You" uh[...] Nie ma co oczekiwać, że stary Em wróci. Edited August 29, 201411 yr by Szejdj
August 29, 201411 yr ale slaby kawałek XDDDDDDDDDDDDDDDD,cos tam o jelitach bleeeeeeeee,trzeba wrocic na blogusia pisac o prawdziwym rapie od murzynof