Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

top 10 bravo summer hits

Featured Replies

Opublikowano

nie nie bluber, wiem ze kochasz swinki, ale zamiast spiewac niech szukaja trufli.

przy okazji przypomne jedną z najlepszych kapel, ostatnio dużo słucham  tego w samochodzie na vol. 32, pomaga inaczej spojrzec, bardziej przychylnym okiem na problemy polskich kierowców.

z takich to mi się nasuwa

i może coś takiego

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 47,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• moimi ulubionymi kapelami obecnie są pe.dalskie grajki pokroju deafheaven, holograms i inne wieże fabryk.

• slyszales nowy traczek defhewen teka ? jest mocniejsze pyerrdolniecie, wokal IMO bardziej poprawny i w ogole jaram sie troche mniej pedalsko niz ostatnia plyta

Opublikowano

nał łi toking

Opublikowano

słucham sobie low places i w related zauważyłem megatone:

Opublikowano

słucham sobie low places i w related zauważyłem megatone:

znane i lubiane od dawna

Farmeros ty lubisz takie, teka tez badaj

Opublikowano

Kocham. Czysta, kur.wa, energia.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Napalmow wersję wolę.

Opublikowano

wyjąłeś mi to spod palców bartosz - superior werszyn:

rok 2008, koncert zespołu napalm death w nieistniejącej już tańc-budzie WZ, ze sceny rozbrzemiewa nazistwoskie panki wypier.dalać, swoimi chudymi rączkami sieję zniszczenie w młynie, chwila na złapanie oddechu i obczajka w stronę pierwszego rzędu, a tam gość w koszulce burzum \m/. mate sprawdź sobie tą piosenkę:

co prawda hardkor panka w tym tyle co nic, a reszta piosenek również znacznie odbiega stylistycznie, ale kapelka jakby nie patrzeć "scenowa" i tekst po polsku! niedawno (w tym roku?) pojawił się też taki fajny band CZERŃ. całe debiutanckie EP znajdziesz w serwisie bandcamp, a ich pozytywną, podnoszącą na duchu twórczość streścić można refrenem kawałka tytułowego:

nie jestem ze skały

nie jestem ze skały

nie jestem ze skały

A ZEEEEE STRAAAAAAAACHUUUUUU

niestety wersja "revised" moim zdaniem gorsza :(.

Opublikowano

blubi te sektemtum takie trzy z plusem na 5 bym dal, chociaz posluchac idzie

widze osmose productions, oni tam maja troche dobrych blek metali vide antaeus

ktos kojarzy? pewnie nie, bo tru blek w chooy, nawet wrzucal nie bede

gdzies mnie tu teczka wywolywal o pedalskie szogejzy/bleki z francji (i nie tylko)

otoz tak:

Przede wszystkim alcest, wiadomka

Ale tylko do tej plyty/kolejnej (nie pamietam). Pozniej strasznie chuyowe sie zrobilo to, w jaka strone zaczal isc neige i praktycznie w ogole odrzucil bm dla jakiegos... dream popu czy cos ;[

Przypominam zasadniczo  najlepsze co wyszlo w tym s(pipi)ialym podgatunku, czyli epeczka amesoeurs 'Ruines Humaines' czy jakos tak.

Mooocno klimatyczna rzecz, farmeruz sign of approval. Pozniej walneli splita z valfunde gdzie juz bylo troszke mocniej i z wieksza nalecialoscia panku, a nastepnie longpleja zatytulowanego 'amesoeurs'. Hue hue, to ci draka. Plytka calkiem spoko, ale wczesniejsze rzeczy IMO duzo bardziej warte uwagi.

Swego czasu jaralem sie dopamine bardzo mocno, nie wiem nawet w sumie skad oni sa. Dobrze graja rowniez, polecam sprawdzic ten album jak ktos jest fanem gejo-blek metalu i ma plakaty alcest i defheven nad lozkiem.

nie mozemy rowniez zapomniec o takiej kapeli jak Lantlós, no byla taka owszem, wczesniej CHYBA grali jakies ciezsze rzeczy, nie pamietam

to tez jes dobre gunwo

Opublikowano

o to mi chodziło adam. jesień niedługo to znowu będzie na tapecie. sprawdź agowilt jak nie znasz, ale ze studia, a nie to wideo co wrzucałem na którym nic nie słychać.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

na jesieni ZAWSZE rzonzi combo Furia - Martwa Polska Jesień i Amesoeurs - Ruines Humaines. Polecam to combo samobójcom

Opublikowano

no ku.rwa. a jak mam lepszy humor to klasycznie joy division i the smiths. jeszcze miałem taką fajną polską kapelę co jak słuchałem to czułem jakbym przemierzał samotnie zamgloną puszczę białowieską po zmroku, ale to musiałbym przejrzeć temat z black metalem a mi się nie chce.

Opublikowano

Tego agowita slucham wlasnie, jedyny studyjny kawalek co na yt jest ma 12 minut. Przewinelem se do wejsciowki bleka, hue hue ;] Fajowe kompozycje-wstawki-jakkolwiek to nazwac. Szkoda tylko, ze takie dlugie.

btw.

2jeogg8.jpg

xd

Trzeba by zrobic oddzielny topik o depresyjnej muzie, duzo rzeczy znam, jutro moze cos napisze bo tera na(pipi)iam do spania czesc

//btw najlepszy polski alternatiw post rok, zeby nie bylo

Opublikowano

Tk o wedrujacy wiatr ci chodzi?

Opublikowano

Ja od siebie polecam Bölzer. Dwu osobowa kapela że Szwajcarii. Widziałem ich na PartySan i ogień z dupy lucyfera

Opublikowano

To samo obstawiam, liści już dużo spadło na łoborze więc trza będzie odpalić albume.

Opublikowano

tak !!

Opublikowano

Milan a to znasz?

http://youtu.be/-LIg4C1L5SI

kapela Chrisa Specera z Unsane, w tym roku wydali nową epkę i jest lepsza niż poprzednie dokonanie unsane.