Opublikowano 12 września 201410 l Zauważyłem też, że w tle nie pobrzmiewa tylko jeden utwór, jest ich co najmniej 2-3. Aha, pod D-padem tradycyjnie mamy taunty Miły ficzer, dla wygranego zawodnika w tle przygrywa dżingiel z gierki danego bohateraWszystko jest mega intuicyjne i widać ogrom możliwości i funkcji jakie będą dostępne w pełnej wersjiWersje Final destination aren będą fajnym ficzerem w serii. Całkowicie zmieniają styl rozgrywki Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l Nie ma betonowych 60 fpsów. W grubej akcji wyraźnie zwolniło tak gdzieś do 45-50, ale to trwało ze 2 sekundy Nie pomyliło ci się ze zwolnieniem czasu ? Na takie pierdoły jestem wyczulony i w 10 meczach jeszcze żadnych dropów nie było.
Opublikowano 12 września 201410 l Poziom AI zmieniamy na dotykowym ekranie. Bardzo dobrze, że można też wybrać liczbę przeciwników.
Opublikowano 12 września 201410 l Nie ma betonowych 60 fpsów. W grubej akcji wyraźnie zwolniło tak gdzieś do 45-50, ale to trwało ze 2 sekundy Nie pomyliło ci się ze zwolnieniem czasu ? Na takie pierdoły jestem wyczulony i w 10 meczach jeszcze żadnych dropów nie było. Nie Było naraz kilka wybuchów i czyjś specjalny atak, naprawdę był chwilowy armageddon i zwolniło
Opublikowano 12 września 201410 l No to może. http://www.twitch.tv/zero Koleś gra przez internet. Mówi, że lagów nie ma.
Opublikowano 12 września 201410 l No i super! Gra się mega świetnie, nie mogę się doczekać mojego preordera <3 <3 <3 Można grać lokalnie po multi! na najbliższym spotkaniu MSP robię mały turniej, nie ma bata
Opublikowano 12 września 201410 l Jak coś będę miał to na pewno się podzielę. Łohoho, wreszcie jakiś juggle Linkiem mi wszedł. Pora naładować 3DS'a, bo dzisiaj będzie ciężka noc. Wreszcie jakaś bijatyka, w którą chce mi się zainwestować czas. Rayos, albo ktoś inny obcykany w Smashu - jak blokuję za pomocą R i nie zdążę puścić R przed zniknięciem tej czarnej kuli, to dostaję stun tak?
Opublikowano 12 września 201410 l Jak coś będę miał to na pewno się podzielę. Łohoho, wreszcie jakiś juggle Linkiem mi wszedł. Pora naładować 3DS'a, bo dzisiaj będzie ciężka noc. Wreszcie jakaś bijatyka, w którą chce mi się zainwestować czas. Rayos, albo ktoś inny obcykany w Smashu - jak blokuję za pomocą R i nie zdążę puścić R przed zniknięciem tej czarnej kuli, to dostaję stun tak? Zgadza się, jak przesadzisz z używaniem Shielda ew. ktoś Ci go rozwali, masz stuna Też gram Linkiem DLACZEGO NIE WZIĄŁEM TEJ CHOLERNEJ ŁADOWARKI :confused: :confused: :confused: A coś mi mówiło, żeby wziąć... W akademiku jak już wrócę w niedzielę, pogram innymi postaciami ^_^ Jak coś, to Final Smasha używa się naciskając po prostu B. CHYBA. Mówię o tym, jak rozwali się kulę z emblematem smasha na niej i nasza postać "świeci". Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l Przez noc mam zamiar obcykać wszystkie postaci. Szkoda, że w grze nie ma movesetów, albo ja nie widzę. https://www.youtube.com/watch?v=UB3D5WJX5lQ&app=desktop https://www.youtube.com/watch?v=JnwmMW_SXnc&index=3&list=LL4hEVD_KqNx8ZeAMV1PsHVg Muzyka będzie mocną stroną smasha. Edytowane 12 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 12 września 201410 l Nie ma. Ale to łatwo obczaić sobie masz raczej 6 ataków w sumie (nie liczę wariantów w powietrzu itd. itp.) więc łatwo ogarnąć. Naucz się skakać i wykorzystywać ataki do jeszcze dalszych skoków, to bardzo przydatne w momencie w którym "na pewniaka" wylatujesz poza planszę. Np cios Linka Góra+B jak jest w powietrzu dość znacznie go wyrzuca do góry, co często gęsto pomoże Ci się uratować. Tak samo z unikiem. Będąc w powietrzu i naciskając R, postać przesuwa się o dość istotną odległość w danym kierunku . Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=sSOVgHn4170&index=9&list=LL4hEVD_KqNx8ZeAMV1PsHVg Góra+B u Linka już kilka razy uratowało mi du,psko.
Opublikowano 12 września 201410 l Muzyka jest przegenialna. Jak to dobrze, że Sakurai wrzucił Sound Testa do gry (niedostępny w demie)
Opublikowano 12 września 201410 l W sumie to wciągnąłbym jakiś dobrze zrobiony poradnik. Mam nadzieję, że już się drukuje. Ta gra zmiecie, już to czuję. Zawartość w pełnej wersji będzie OGROMNA. Gra na setki godzin. Edytowane 12 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 12 września 201410 l Tak czytam jak się jaracie i przez to że kody na DEMO były ograniczone zrobił się niezły HYPE.
Opublikowano 12 września 201410 l A, mam nadzieję, że wiesz, jak się biega? No nie do końca. 2 razy przód? Dzięki temu mogłem zrobić Linkiem ten skok z mieczem do przodu, ale to może nie to?
Opublikowano 12 września 201410 l To :)Hajp przeogromny, teraz mam jeszcze większą ochotę na fulla, masakra jaka ta gra jest genialna <3 Aż pójdę w tygodniu do SELECT i pogram w mojego smasha melee którego im pozyczylem
Opublikowano 12 września 201410 l Czy w demie okrywa się cokolwiek? Mnie największą frajdę w Smashu daje zbieranie bonusów, w demku po paru walkach mam wrażenie że nie ma co robić PS: Gadałem przez telefon z gostkiem z KiG o Double Packu Smasha, nic o nim nie słyszał więc mu poleciłem sprawdzić w katalogu Conquesta. Zobaczcie za ile będą mieli http://konsoleigry.pl/gry-na-3ds/2609-super-smash-bros-double-pack-limited-edition-3ds-45496526566.html Kto się składa? Ja już z kumplem zamówiłem
Opublikowano 12 września 201410 l lol, 120 za nówkę. Ja już zapłaciłem w ultimie, zresztą nie mam nikogo na miejscu, żeby się składać.
Opublikowano 12 września 201410 l Wydaje mi się , że nic się nie odkrywa. Ja mam w KiG złożonego preordera na limitke z tym nieśmiertelnikiem, 140 zdaje się Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l http://allegro.pl/kod-na-demo-super-smash-bros-i4602677529.html PROOOOMOCJAA!
Opublikowano 12 września 201410 l No i dupa, koniec ;_; bateria mi pada ;_; GOTY gra, polecam grać 1 vs 1 z CPU na 9, najlepiej na Final Destination Jak będzie remis, jest SUDDEN DEATH, emocji co nie miara, a to tylko gra z CPU Edytowane 12 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 września 201410 l Ściągam!! :D Dzięki Sugar! Edytowane 12 września 201410 l przez Bjały