Skocz do zawartości

Super Smash Bros. for 3DS

Featured Replies

• Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 12,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Proszę moi przyjaciele.  Ja dostalem kody:   A05VT2JF32M1AG66 A05VRMMA0NC5D45Y A05VYTS02FUB1WG3 A05VQ9P52TM96FUQ

• Wziałem trzeci mam kilka kont CN to jak dostane jakieś kody to też się podzielę

• a jednak wzialem peirwszy, bo byl przedostatni zajety juz, dzieki Michu, jestes the best <3 <3 <3  DLACZEGO NIE WZIALEM LADOWARKI DO 3DSA DO DOMU ;_;

Opublikowano

Co tak cicho? Wszyscy grają czy przenieśli się na SmashFest.pl? ;)

Opublikowano

Odpaliłem godzinę temu i testuję po kolei fajterów. Na razie najbardziej odpowiada mi Greninja, Toon Link i Kirby. Od pierwszego odpalenia gra przytłacza ilością rzeczy.

Opublikowano

Dopiero teraz skojarzylem ze Ty Di to Di xD ja gram, nie ma czasu opisywać wrażeń, gra jest przepakowana Centertel, gra się mega świetnie, jest perfekcyjnie

Opublikowano

Grałbym Greninją, ale mam wrażenie, że za długo zajmuje mi wyrzucenie przeciwnika z planszy gdy nim gram. Ale teraz odkryłem Foxa i jest rozpie,rdol.

Opublikowano

Zagraj soniciem, to zobaczysz roz(pipi), przepakowana postać

Opublikowano

Chłopaki nigdy w smasha nie grałem. Tą część chce kupić i pytanko mam. Nastawiam się stricte na multi. Czy lepiej poczekać na wersję wii u czy brać wersję 3ds?

Opublikowano

Sciagnij demo najpierw jesli jeszcze tego nie zrobiles. Mi gra nie podeszla. 

Opublikowano

O co chodzi z tymi gwiazdkami przy obrazku postaci na dolnym ekranie podczas wyboru?

Gwiazdka to liczba nokautów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tam forumki Smash? :) Przychodzi ktoś na moje turnieje w Krakowie w środę i 8 listopada? 

Może jakis online turniej? ^_^

Edytowane przez Rayos