Opublikowano 2 października 201410 l tak btw, organizujemy event na 6 grudnia https://www.facebook.com/events/441737475965151/?fref=ts
Opublikowano 4 października 201410 l Odpaliłem godzinę temu i testuję po kolei fajterów. Na razie najbardziej odpowiada mi Greninja, Toon Link i Kirby. Od pierwszego odpalenia gra przytłacza ilością rzeczy.
Opublikowano 4 października 201410 l Dopiero teraz skojarzylem ze Ty Di to Di xD ja gram, nie ma czasu opisywać wrażeń, gra jest przepakowana Centertel, gra się mega świetnie, jest perfekcyjnie
Opublikowano 5 października 201410 l Grałbym Greninją, ale mam wrażenie, że za długo zajmuje mi wyrzucenie przeciwnika z planszy gdy nim gram. Ale teraz odkryłem Foxa i jest rozpie,rdol.
Opublikowano 6 października 201410 l O co chodzi z tymi gwiazdkami przy obrazku postaci na dolnym ekranie podczas wyboru?
Opublikowano 6 października 201410 l Chłopaki nigdy w smasha nie grałem. Tą część chce kupić i pytanko mam. Nastawiam się stricte na multi. Czy lepiej poczekać na wersję wii u czy brać wersję 3ds?
Opublikowano 6 października 201410 l Sciagnij demo najpierw jesli jeszcze tego nie zrobiles. Mi gra nie podeszla.
Opublikowano 6 października 201410 l O co chodzi z tymi gwiazdkami przy obrazku postaci na dolnym ekranie podczas wyboru? Gwiazdka to liczba nokautów.
Opublikowano 27 października 201410 l Jak tam forumki Smash? Przychodzi ktoś na moje turnieje w Krakowie w środę i 8 listopada? Może jakis online turniej? ^_^ Edytowane 27 października 201410 l przez Rayos