Opublikowano 12 lutego 201510 l Miałem ostatnio chęć pograć kilka meczyków w tym tytule i... Przepraszam, czy ktoś w to jeszcze gra? Wczoraj i dziś próbuję się ciągle połączyć i bez większego skutku. Przy próbie dołączenia do Ranked Warzone widzę ciągle "Searching for players". Czy coś robię nie tak? Kiedyś pamiętam jak grałem to właśnie chyba tryb Warzone miał najwięcej osób. Może powinienem coś gdzieś skonfigurować? Czy ktoś wie coś na ten temat? Mam polską wersję językową gry, nie wiem czy to coś zmienia. Widziałem też opcję grania ze znajomymi. Niestety, nikt ze znajomych w to nie gra. A może ktoś chce ze mną zagrać? W takim przypadku proszę o kontakt ze mną. TL;DR:Kiedyś działało, teraz nie działa. Czemu?
Opublikowano 12 lutego 201510 l Niestety, dwojka nie jest obleganyn tytułem, bierze się za trójkę, jak bluber mówi zmień region konsoli na uk, usazartujesz czy na serio to ma pomóc?
Opublikowano 12 lutego 201510 l Autor Nic to nie pomogło. To może inaczej: a w jedynkę nie gra więcej ludzi? Edytowane 12 lutego 201510 l przez dKc
Opublikowano 12 lutego 201510 l Sprobuj zmienic region konsoli na USA ze stronki xbox.com, powinno zadzialac
Opublikowano 12 lutego 201510 l W jedynke ktoś tam gra, ale czemu sobie trójki nie sprawisz tam masa ludzi gra nadal.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Autor Sprobuj zmienic region konsoli na USA ze stronki xbox.com, powinno zadzialac Jak to zrobić?
Opublikowano 12 lutego 201510 l Moze tez nazwijmy sprawe po imieniu. Przed nextgenami ludzie jeszcze grali.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Zmień region na UK i usuń pamięć podręczną, kur... ale pograł bym w Girsy. Gdzie te czasy wymuszanie hosta, potem tylko łokieć i szot
Opublikowano 12 lutego 201510 l Autor Jeszcze jest taka sprawa, że nie mogę wybrać Custom Match, bo gra wymaga chyba, żebym miał jakieś DLC, które kosztują po kilkanaście złotych każda. Ja nie chcę kupować DLC, wiec sobie nie pogram, co?
Opublikowano 12 lutego 201510 l Bez dlc nie bardzo, spr na trueachievements. Ludzie robią czasem ustawki w Gyrosach i może coś pod dwójkę robią
Opublikowano 12 lutego 201510 l Autor http://imgur.com/LJpfkjg Edytowane 12 lutego 201510 l przez dKc