Opublikowano 20 lutego 20196 l 4 sezon będzie finałowym Przynajmniej zakończy się w szczytowej, najwyższej formie.
Opublikowano 20 lutego 20196 l Dobrze, niech odejdą w ogniu chwały zamiast się wypalić jak nie jeden serial już.
Opublikowano 19 listopada 20195 l Jak ubić fantastyczną serię beznadziejnym finałem odcinek 23. Jestem zniesmaczony tym jak został poprowadzony finałowy sezon i jak zmarnowali czas oraz bohaterów serialu w ostatnim odcinku.
Opublikowano 19 listopada 20195 l No żart przecież. Moje ciało będzie gotowe na ten sezon za parę dni.
Opublikowano 20 listopada 20195 l Plusy tego sezonu: - John Smith Spoiler Z wyjątkiem debilnego rozwiązania jego wątku. - Kido - Aspekt wizualny Minusy: - Cała reszta
Opublikowano 25 listopada 20195 l Właśnie skończyłem. Najgorszy sezon ze wszystkich, sporo wątków chamsko pociętych, zapomnianych lub zrobionych na odwal i na szybko. Ech a finał to już w ogóle i ta ostatnia scena, gdzie mogłoby w sumie ze dwa sezony po niej powstać. Ja pyerdzielę, zawiodłem się dość mocno.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l O kurczę. Właśnie jestem w połowie pierwszego sezonu i miałem wrażenie, że ten serial to małe odkrycie, ale widzę po opiniach, że im dalej tym gorzej
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Co Ty piszesz? Im dalej tym lepiej jest. 3 sezon jest najlepszy. Tylko czwarty(niestety ostatni) po prostu zjebali po całości.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Właśnie o tą końcówkę się martwię, ale i tak obejrzę, bo wizja tego świata to jakie cudo. Wciąga jak bagno i daje do myślenia
Opublikowano 23 grudnia 20195 l To jest jeszcze jeden z tych seriali, w których widać dużą zmianę w budżecie z sezonu na sezon. S2 to już zupełnie inna liga pod względem wykonania.
Opublikowano 28 grudnia 20195 l Pany właśnie lecę z 3 sezonem 6 odcinek. Sztos jak nic. Świat wykreowany to cudo. Różnice między niemcami, a Cesarstwem. Ten klimat. Piękne. Właśnie zacząłem 4 sezon i to co zrobili z Spoiler Tagomim to jakaś kpina. Tak świetnie nakreowana postać, a zabili go praktycznie offscreen i skąd Ci murzyni się wzięli!? Edytowane 1 stycznia 20205 l przez SetoPL