Skocz do zawartości

The Man In The High Castle

Featured Replies

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobrze, niech odejdą w ogniu chwały zamiast się wypalić jak nie jeden serial już.

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Jak ubić fantastyczną serię beznadziejnym finałem odcinek 23. Jestem zniesmaczony tym jak został poprowadzony finałowy sezon i jak zmarnowali czas oraz bohaterów serialu w ostatnim odcinku.

Opublikowano

No żart przecież. 

Moje ciało będzie gotowe na ten sezon za parę dni. 

Opublikowano

Plusy tego sezonu:

- John Smith 

Spoiler

Z wyjątkiem debilnego rozwiązania jego wątku.

- Kido

- Aspekt wizualny

Minusy:

- Cała reszta

Opublikowano

Właśnie skończyłem. Najgorszy sezon ze wszystkich, sporo wątków chamsko pociętych, zapomnianych lub zrobionych na odwal i na szybko. 

Ech a finał to już w ogóle i ta ostatnia scena, gdzie mogłoby w sumie ze dwa sezony po niej powstać. 

Ja pyerdzielę, zawiodłem się dość mocno.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

O kurczę. Właśnie jestem w połowie pierwszego sezonu i miałem wrażenie, że ten serial to małe odkrycie, ale widzę po opiniach, że im dalej tym gorzej :(

Opublikowano

Co Ty piszesz? Im dalej tym lepiej jest. 3 sezon jest najlepszy. Tylko czwarty(niestety ostatni) po prostu zjebali po całości.

Opublikowano

Właśnie o tą końcówkę się martwię, ale i tak obejrzę, bo wizja tego świata to jakie cudo. Wciąga jak bagno i daje do myślenia 

Opublikowano

To jest jeszcze jeden z tych seriali, w których widać dużą zmianę w budżecie z sezonu na sezon. S2 to już zupełnie inna liga pod względem wykonania.

Opublikowano

Pany właśnie lecę z 3 sezonem 6 odcinek. Sztos jak nic. Świat wykreowany to cudo. Różnice między niemcami, a Cesarstwem. Ten klimat. Piękne. 

Właśnie zacząłem 4 sezon i to co zrobili z

Spoiler

Tagomim to jakaś kpina. Tak świetnie nakreowana postać, a zabili go praktycznie offscreen i skąd Ci murzyni się wzięli!?

Edytowane przez SetoPL