Opublikowano 8 stycznia 20169 l https://soundcloud.com/kanyewest/real-friends-no-more-parties-in-la-snipped Nowe. Niech jakiś mod zmieni tytuł tematu na Kanye West - SWISH.
Opublikowano 8 stycznia 20169 l nie no, facts to takie góvvno obesrane że szkoda gadać, natomiast to brzmi już znacznie lepiej, jest światełko w tunelu
Opublikowano 18 stycznia 20169 l I know some fans who thought I wouldn't rap like this again But the writer's block is over, MCs cancel your plans PS. Zmieńcie nazwę tematu.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Wczoraj w radiu slyszalem kawalek z Ty Dolla Sign - true friends. Za(pipi)isty beat i ogolnie swietny kawalek.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Kanye'go to sie sluchalo za czasow College Dropout, Late Registration i albumu Graduation z artami Takashiego Murakami. Stronger do dzis dzien lubie. Juz po Graduation zaczelo tak autyzmem zajezdzac ze sobie podarowalem. Juz w nastepnym albumie 808's i Heartbreak plakal i wyl jak nawiedzony by w pozniejszych albumach dioblow zaczac przywolywac... XD On wogole nie tworzy muzyki dla ludzi tylko dla samego siebie by sobie ego podbic... Wystarczy sie wsluchac co on pitoli A jak zobaczylem ze jego album bedzie sie nazywal Yeezus to sie przewrocilem rzeczy religijne by zostawil bo niektorzy wierza a to poszanowac by wypadalo. Ale to on caly czas pitoli jaki to on nie jest wspanialy a wszyscy tacy niewyrozumiali XD Wogole wtopka artystyczna bo kiedys dawno temu szanowalem a teraz to bym sie na to nawet nie odlal
Opublikowano 19 stycznia 20169 l pewnie dlatego dwa ostatnie albumy tak kiepsko się sprzedały i nie zostały nawet odnotowane na żadnych listach przebojów. Edytowane 19 stycznia 20169 l przez milan
Opublikowano 19 stycznia 20169 l A jak zobaczylem ze jego album bedzie sie nazywal Yeezus to sie przewrocilem rzeczy religijne by zostawil bo niektorzy wierza a to poszanowac by wypadalo. xDDDD http://www.billboard.com/articles/news/1568153/official-kanye-wests-yeezus-sells-327000-debuts-at-no-1-on-billboard-200-chart https://pl.wikipedia.org/wiki/My_Beautiful_Dark_Twisted_Fantasy No w ogóle
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Habit, ostatnie dwa albumy Kanyego to jedyne które słucham, i uważam że są fenomenalne, to był prosty sarkazm ;] Rozsmieszyły mnie argumenty kolegi na górze, przy czym jego sprawa.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Habit, ostatnie dwa albumy Kanyego to jedyne które słucham, i uważam że są fenomenalne, to był prosty sarkazm ;] Rozsmieszyły mnie argumenty kolegi na górze, przy czym jego sprawa. Ah, no chyba że Nie wyłapałem, bo MBDTF rzeczywiście słabo się sprzedał w stosunku do pozostałych (i oczekiwań) i myślałem, że może na tym opierasz swoją teorię.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Teraz wszystko się gozej sprzedaje jeśli mowa o albumach. Ale doliczyć trzeba aplikacje muzyczne itd, bo czasy się zmieniły.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Ja wiem, że jesteś ku,rwa ciemną masą ale użyj czasem tego orzecha którego masz pod czaszką