Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Gra, która prawdopodobnie zjadła najwięcej mojego czasu z okresu studiów dostanie drugą część na 3DS'a:http://gematsu.com/2015/08/picross-3d-2-announced-3ds Oby wyszło też w EU. tak, wiem że jest ironhax/tubehax
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Tak jak normalny picross, tylko przeniesiony w trzeci wymiar cyferka w danym rządzie oznacza ile kwadratów (w tym wypadku sześcianów) trzeba usunąć. Całość sprowadza się do wymyslenia, jak dokładnie dana figura ma finalnie wyglądać jeśli chcesz potestować i pograc, to polecam flashową gierkę armor picross prosta rzecz jak sudoku, ale potrafi wciągnąć i nieraz zmusić do ostrego myślenia
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l zależy od stopnia zaawansowania zagadki zupełnie jak w sudoku, mamy bardzo trywialne zadania jak i cholernie trudne. Właśnie ogrywam picrossa e6 na 3DSa bo dostałem kod do recenzji i wciąga jak diabli, zwłaszcza tryb micross, w którym układając małe picrossy 10x10 odkrywamy wielki obraz ten poniżej ułożyłem godzinę później, mając ponad 2h na liczniku Recenzja będzie na dniach, więc zachęcam do przeczytania już teraz w razie czego.
Opublikowano 1 września 20168 l Ktoś może opisać zarys rozgrywki?? Prościej od zwykłego Picrossa. Tutaj to wygląda jak "rzeźbienie w bryle". Jak dla mnie taki Picross był lepszy. Czułem się wtedy jak jakiś stolarz (nie mylić ze stulejarz), czy inny rzeźbiarz. O kurde, ale chmura odkopałeś. A gra nadal nie wyszła. Edytowane 1 września 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 1 września 20168 l Autor Odkopałem, bo nowe info było na Directcie. Prościej od zwykłego Picrossa. No nie wiem. Dla mnie 3D było bardziej wymagające.