simonldz 21 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Witam, chciałem odbudować swoją baze danych zaraz po instalacji dlc do wieśka ale wyskoczył mi komunikat "nie można odbudować bazy danych. Niektóre aplikacje mogą nie być wyświetlane, a niektóre ustawienia mogły zostać przywrócone do domyślnych wartości. (ce-33179-3) ktoś może pomóc i poradzić co się dzieje? Quote
simonldz 21 Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Gimbusy się nakręcają Jest tutaj ktoś dorosły? \ Quote
KOMARZYSKO 374 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Odbuduj bazę danych i tyle, w czym widzisz problem. Quote
Guest _Be_ Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 No ale przeciez nie może bo mu plejstejszyn mówi, że nie może. Quote
ireniqs 3025 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 A czytałeś w internetach co oznacza ten kod błędu czy nie bo po co? Jeżeli coś poważniejszego to być może tylko formacik dysku ps4 może pomóc. Ja miałem coś takiego że odbudowa bazy danych zapetlala się po niepoprawynm wyłączeniu konsoli. Tylko przywrócenie systemu do ustawień fabrycznych pomogło. Oczywiście wszystkie dane z dysku poszły się kochać. Zależy czy problem jest poważny czy nie. Quote
simonldz 21 Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Wczoraj właśnie jeszcze przeprowadziłem format (ta szybka wersja) i dzisiaj pobieram aplikacje jeszcze raz i mam nadzieje, że wszystko będzie ok. Czytałem co ten kod oznacza tylko, że miałem wszystko pobrane więc zastanawiało mnie czemu ten błąd się pojawił. Quote
Recommended Posts